Au SLABIT spectaculos, au slabit mult si au ajuns VEDETE din oameni obisnuiti

Obsesia pentru slabire este in anumite cazuri o necesitate medicala nu numai estetica. Este si cazul acestor doua femei de mai jos care au slabit spectaculos. Au slabit mult si din persoane obisnuite au ajuns adevarate vedete care au aparut in diverse publicatii si show-uri TV.

Erica Lugo in varsta de de 29 de ani a reusit sa slabeasca dupa multi ani de diete pe care le incepea si la care renunta la scurt timp.

Numai fiul ei de doi ani a motivat-o si el a fost persoana care a contat cu adevarat.

"Fiul meu m-a rugat sa ma joc cu el pe podea. Stateam pe canapea si cand ma gandeam cat de mult imi ia sa ma ridic, sa ma asez pe podea si sa ma joc cu jucarii m-am gandit ca mai bine zic nu. Eram pur si simplu ingrozita. Am mers si m-am cantarit si cand am vazut ca am 146 de kilograme am ramas fara cuvinte", a declarat Erica Lugo.

erica lugo femei care au slabit spectaculos blog vedete

In 13 luni Erica a reusit sa slabeasca foarte mult. Femeia a slabit peste 70 de kg si acum ii incurajeaza pe toti care se confrunta cu aceasi problema avuta de ea, sa nu isi piarda increderea in ei si sa aiba rabdare.
oameni care au slabit mult si spectaculos

Un alt exemplu de slabire spectaculoasa il reprezinta irlanadeza Jade Delaney.

Femeia a ajuns sa cantareasca 130 de kg la varsta de doar 20 de ani.

Dornica de o schimbare, tanara a mers la sala unde a pus zilnic intrebari antrenorilor si a reusi, cu multa vointa, sa dea jos intr-un an 57 de kg.


"Am inceput sa le pun intrebari despre nutritie. Intr-o zi, unul dintre ei mi-a dat un plan de alimentatie care aducea niste schimbari majore in dieta mea. Rezultatele au inceput sa se vada dupa cateva luni. Urmatorul pas a fost sa incep sa fac miscare. A trebuit sa ma distantez de oamenii care nu ma sustineau si m-am apropiat de cei care m-au incurajat si au crezut in mine", a povestit Jade.

imagini oameni care au slabit spectaculos de mult

Jade Delaney a renuntat complet la carbohidrati, inclusiv la paine si cartofi si la mancarea de tip fast-food.

Tanara in varsta de 20 de ani a ajuns acum antrenor personal si ajuta persoanele cu probleme mari de greutate sa slabeasca.

Acestea au fost doar doua exemple de oameni obisnuiti care nu sunt vedete, dar care au avut vointa si motivarea interiora pentru a slabi spectaculos de mult.

dieta de slabire cu lamaie, dieta de slabire cu pepene rosu forum, oameni care au slabit mult, persoane care au slabit mult, vedete care au slabit mult,
MAI POTI CITI