Wiki de erou: Cainele Politist AKIL ucis in atentatul terorist din TUNISIA

Tunisia a fost miercuri 18 martie  2015 tinta unui atac terorist in care si-au pierdut viata cinci japonezi,patru italieni, doi italieni, doi spanioli, doi britanici, un australian, un francez, un polonez.

In total 18 morti si peste 40 de raniti. Intre toate aceste fiinte si-a pierdut viata si cainele ofiter AKIL care facea parte din  BRIGADA AL ANYAB.

In jurul pranzului in ziua de 18 martie 2015 autocarele pline de turisti se aflau in fata muzeului BARDO din TUNISIA una din cele mai renumite atractii turistice ale tarii.

Turistii erau dornici sa vada colectia de mozaicuri vechi din timpul IMPERIULUI ROMAN. Si deodata s-a dezlantuit HAOSUL.

Doi tineri de 20 si ceva de ani pe numele lor YASSINE ABIDI si HATEM KHACHNAOUI au deschis focul asupra oamenilor.

Ba mai mult au luat si mai multi ostateci. Si atunci mirosind pericolul cainele AKIL s-a repezit asupra atacatorilor care l-au impuscat.

akil wiki caine politist erou mort in tunisia

Avea un an si jumatate. Avea o viata pe care si-o dedicase  luptei impotriva teroristilor.
Si aceasta misiune a fost ultima din viata sa de caine.

Curajul si eroismul lor i-a intarziat pe teroristi. Inima lui viteaza nu a rezistat in fata gloantelor provenite de la mitarlierele de tip KHALASNIKOV.

Stau si ma intreb oare acest caine ofiter nu ar fi tebuit sa poarte intocami oamenilor o vesta antiglont?
Mi se pare asa prosteasca gandirea unora care nu au avut grija de colegul lor blanos.

Oameni si animale cine poate rezista impotriva gloantelor. Dupa ce au intervenit autoritatile si au reusit sa ii aresteze  pe presupusii vinovati atunci cand trupul insangerat al cainelui AKIL a fost scos din muzeul BARDO toata lumea l-a aclamat.

Ce este interesant acum vine. S-a decalarat sus si tara ca armele , mitralierele KHALASNIKOV de tip AK 47 proveneau din Romania.

Voi intelegeti asta?

Atacatorii aveau cu ei si arme explozive. RETEAUA TERORISTA A STATULUI ISLAMIC a revendicat atacul de la  muzeul BARDO din TUNISIA.

"Asteptati sa vedeti valul care va va lovi, murdarilor, pentru ca ceea ce vedeti este doar picatura de ploaie. Este o lovitura binecivantata intr-un cuib al necredinciosilor."

Asta a declarat intr-o inregistrareaudio unul din reprezentantii retelei teroriste. Oameni sunt murdari si necredinciosi dar si cainele era la fel in viziunea terorsitilor?

Traim vremuri dificile. Si este greu de realizat ca in lumea asta mare exista oameni care ucid oameni in numele unui asa zis crez. CUI foloseste moartea?

Ce rezolva uciderea unora de catre altii? Oameni impotriva oamenilor?

Premierul TUNISIEI a declarat ca cei doi atacatori care au deschis focul au fost ucisi.

Dar este neclar daca cei care au fost arestati fac parte dintr-o grupare terorista declarata. Si bineinteles se fac cercetari.

Ceea ce este clar ca lumina zilei este moartea oamenilor. Si a cainelui EROU AKIL. A fost EROU prin curajul sau pentru ca nu l-a decalarta nimeni erou.

Ar fi bine ca nimeni sa nu mai moara in atentate teroriste. Si ele sa nu mai existe.

Dar ele se vor mai intampla dupa declaratiile  teroristilor porniti in lupta impotriva necredinciosilor.
Iar cei care lupta impotriva retelelor teroriste au la indemana arme .

Si CAINI care nu inteleg cum ii pot ajuta in aceasta lupta cand vorbim de arme.

Dupa atentatul din TUNISIA a mai avut loc un incident intr-un restaurant di SUEDIA. Aflati intr-un restaurant din GOTEBORG, SUEDIA mai multi oameni se indeletniceau cu privitul unui meci de fotbal.

Doua persoane de 20 si 25 de ani au intrat in restaurant si au deschis focul. Au fost ranite 10 persoane.

Oare cum putem lupta impotriva raului? Exista metode? Mai avem siguranta sa iesim pe strada sa plecam intr-o vacanta? In timp ce romanii privesc la valul de arestari al politicienilor corupti afata in lumea larga se intampla lucruri periculoase.


Cainele politist AKIL si recunostinta celor care ii datoreaza viata

Si oare ce mai face MAX cainele roman si el un EROU? S-a facut bine? Un gand bun pentru AKIL cainele care si-a dat viata pentru a incerca sa stavileasca RAUL unor oameni.

S-a aruncat fara ezitare asupra atatcatorilor. Si rezultatul? Cateva randuri scrise  despre modul in care CAINELE AKIL si-a dat viata.

Exista oare drepturi ale animalelor? Si daca da cum sunt respectate? Viata este pretioasa. A oamenilor DAR SI A ANIMALELOR. A cainilor cu JOB.

RESPECT AKIL si REST IN PEACE!
MAI POTI CITI