Wiki: Alina Calborean sotia lui Horia Georgescu va naste in cel mult o luna

Ziarul LIBERTATEA de azi scrie cu literi mari: Alina Calborean Georgescu sotia lui Horia Georgescu este insarcinata cu gemeni si urmeaza sa nasca in cel mult o luna.

O stire nu tocmai buna pentru fostul Presedinte ANI (Agentia Nationala de Integritate), Horia Georgescu, arestat pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Apropiatii familiei Georgescu au dezvaluit, pentru ziarul Libertatea, ca sotia sefului Agentiei Nationale de Integritate este insarcinata.

Notarul Alina Calborean este insarcinata cu gemeni si urmeaza sa nasca in cel mult o luna.

Astfel, daca judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie decid  astazi ca seful ANI trebuie sa stea în arest preventiv, cel mai probabil acesta nu va putea fi langa sotia sa la maternitate.

Potrivit ultimei sale declaratii de avere din iunie 2014, seful Agentiei Nationale de Integritate (ANI) mentioneaza un apartament in suprafata de 69,93 de metri patrati in Sectorul 1 al Capitalei, cumparat in anul 2011, pe numele Alinei Calborean si doua conturi in lei tot pe numele Alinei Calborean, in valoare de peste 136.000 de lei, aceasta avand in cont si 5.108 de euro.

biografie notar alina georgescu sotie horia georgescu

In ceea ce priveste veniturile realizate, Horia Georgescu precizeaza ca a incasat in anul fiscal precedent suma de 105.431 de lei din salariul de la ANI, in timp ce Alina Calborean a incasat 119.634 de lei ca notar public.

ICCJ (Inalta Curte de Casaie si Justitie) decide astazi daca îl va aresta preventiv sau nu pe Horia Georgescu.

Decizia insa nu va fi definitiva, dar va fi executorie.

Asta înseamna ca fost sef ANI, Horia Georgescu va ramane în spatele gratiilor cel putin pana la judecarea contestatiei, daca se decide arestarea.

Horia Georgescu este acuzat ca ar fi facut parte din Comisia ANRP care a aprobat restituiri ilegale de 130 de milioane de euro.
MAI POTI CITI