TIMEEA TATAR si MELINDA GEIGER povesti de dragoste si cancan-uri intr-o biografie simpla

Wiki Timeea Tatar

Timeea Tatar a început sa joace handbal la CSS 2 din Baia Mare.

Incepand cu anul 2008, ea a fost cooptata în echipa de senioare a HCM Baia Mare, unde a evoluat pâna în 2009, când a fost împrumutata la Otelul.

In februarie 2010, din cauza accidentarii pivotului Zsanett Borbély, Timeea Tatar a fost readusa la Baia Mare de antrenorii Ioan Baban si Costica Buceschi.

În luna martie 2013, Tatar a fost pentru prima data convocata la echipa nationala.

În mai 2013, pivotul, si-a prelungit contractul cu HCM Baia Mare pâna pe 30 iunie 2016.

În palmares, Timeea Tatar se poate mandri cu un titlu, doua Cupe si o Supercupa.

Dar care e povestea de cancan dintre Timea Tatar si Melinda Geiger...
Biografie TIMEEA TATAR si MELINDA GEIGER

Ei bine www.sportnews.ro readuce in atentia publicului o informatie publicata in 2013 de Ziarul Info Braila, sub titlul: "Timeea se pozeaza goala in oglinda! Pentru un barbat sau pentru o femeie?"

(vezi http://www.infobraila.ro/2013/10/timea-se-pozeaza-goala-in-oglinda-pentru-un-barbat-sau-pentru-vreo-femeie/)

De fapt cei de la Sport News pleaca de la nefericita intamplare in care Timeea Tatar (26 de ani), componenta echipei HCM  Baia Mare, a fost atacata si batuta cu bestialitate de catre un hot, chiar în fata casei, in seara zilei de marti 10 martie 2015 si scotocind in viata handbalistei ajunga la stirea din 2013.

Timeea Tatar se afla in stare de soc dupa ce a fost lovita în cap de sase ori de un talhar.

Revenind la posibila poveste de dragoste dintre Melinda Geiger (28 de ani) si Timeea Tatar, aceasta nu reprezeinta ceva ilegal sau nepotrivit.

Asta daca este adevarat. Pentru ca cei de la Ziarul InfoBraila se bazeaza doar pe informatiile unui anumit Ioan Baban care le-a furnizat si un set de poze deloc relevante pentru subiectul in cauza.

Si pe faptul ca exista precedentul relatiei dintre jucatoarele CSM Bucuresti Alina Dobrin si Cristina Nicolae, relatie amoroasa dezvaluita de fostul iubit al Alinei Dobrin.

Insa cand sportul nu iti oferta stiri, atunci nascocesti ceva. Un ceva care sa starneasca interesul, mai ales ca romanii au doza mare de homofobie. Iar doua femei care se iubesc reprezinta un prilej de a face trafic si a primi like-uri.