TEASER TRAILER Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a cu Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth

Trebuie sa recunoastem ca primul teaser trailer din Jocurile foamei: Revolta - Partea a 2-a este conceput intr-un mod ciudat.

Nu vedem decat o pasare din foc si auzim replicile personajelor din film.

Astfel in primul trailer  Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a, auzim cum Katniss indeamna la lupta: „Intoarceti armele catre Capitoliu!”.

Rolul lui Katniss este jucat de actrita Jennifer Lawrence, in varsta de 21 de ani, cunoscuta in special pentru rolurile din sitcomul The Bill Engvall Show si din filmele The Burning Plain si Winter’s Bone, pentru care a fost nominalizata la premiile Oscar pentru Cea mai buna actrita. Jennifer Lawrence a mai facut parte si din distributia filmului X-Men: First Class, jucand rolul lui Mystique.

TEASER TRAILER Jocurile foamei Revolta Partea 2 Fara Subtitrare

Dupa cum spuneam, in acest prim trailer online a filmului  Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a nu avem parte de nicio imagine din film, ci doar de o animatie cu evolutia simbolului gaitei zeflemitoare si cateva replici din cele trei filme precedente.

Eliberarea prin foc devine astfel rezumatul exploziv al destinului lui Katniss (frumoasa si talentata Jennifer Lawrence), devenita un fel de Jeanne d’Arc a viitorului care lupta împotriva unei dictaturi postapocaliptice.

Cu siguranta, insa, ca pana in data de 20 noiembrie 2015, cand „Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a” va avea premiera vom mai avea parte de cateva trailere oficiale care ne vor dezvalui in mare actiunea de care vor avea parte eroii filmului.Primul Teaser Trailer 2015 -  Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a

Pentru cine nu stie, seria de filme Jocurile Foamei se bazeaza pe un roman S.F., publicat în 2008, scris de catre autoarea americana Suzanne Collins.

Cartea Jocurile Foamei o are ca naratoare si protagonista pe Katniss Everdeen, o tânara de 16 ani, care traieste în Panem, natiunea post-apocaliptica, cunoscuta odata ca si America de Nord, dupa ce dezastrele naturale au schimbat fata continentului.

Capitoliul, o metropola foarte avansata, aflata undeva în Muntii Stâncosi, isi ''exerseaza'' controlul politic asupra întregii natiuni, in urma razboiului dintre Capitoliu si districtele aflate în Est, cunoscuta ca Zilele Negre, care au adus la dezastrul nuclear din districtul 13.

Filmul Jocurile Foamei ii are in distributie pe actorii:
  • Jennifer Lawrence în rolul lui Katniss Everdeen, protagonista povestii
  • Josh Hutcherson în rolul lui Peeta Mellark, celalalt tribut din Districtul 12
  • Liam Hemsworth (Gale Hawthorne) – prietenul cel mai bun al lui Katniss si partenerul sau de vanatoare
  • Willow Shields (Primrose Everdeen) – sora mai mica a acesteia
  • Paula Malcomson – mama celor doua
  • Elizabeth Banks (Effie Trinket) – escorta tributurilor din Districtul 12
  • Woody Harrelson (Haymitch Abernathy) – fost castigator al Jocurilor, acum un alcoolic, mentorul lui Katniss si al lui Peeta 
  • Donald Sutherland în rolul Presedintelui Snow


Comentarii