La multi ani de 8 Martie - MESAJE DE 8 MARTIE pentru mame, iubite si sotii

Mesaje frumoase de 8 MARTIE: Cele mai frumoase urari pentru Ziua Femeii. 8 Martie.  Cele mai frumoase mesaje de 8 martie pentru iubite, sotii si mame. MESAJE de 8 Martie • SMS -uri de Ziua Mamei • URARI frumoase pentru iubite si colege de Ziua Femeii. 8 Martie e Ziua Internationala a Femeii. 

1. De 8 martie îti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

2. Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani!

3. In aceasta zi speciala, vreau sa aduc primavara in sufletul tau, impreuna cu toata iubirea mea!
La multi ani!

4. Prima data când am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum, ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa îti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La multi ani, MAMA!
Cele mai frumoase mesaje de 8 martie pentru iubite sotii si mame

5. O primavara calda, dragoste nebuna, lumina în suflet si în priviri. La multi ani de 8 Martie!

6. Chiar daca azi o sa te pierzi printre flori si declaratii de dragoste, nu uita ca exista in viata ta cineva care te iubeste mai presus de orice. La multi ani de 8 Martie!

7. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!

8. Tu mi-ai daruit atat de multe, mi-ai adus fericirea si ai facut sa-mi dispara toate gandurile rele.

9. Tu, mamico draga, ne îndrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi îti multumim si te iubim. La multi ani!

10. Tu esti soarele si primavara mea si toate florile pamantului infloresc astazi doar pentru tine!

11. De cand mi-ai daruit dragostea ta, in sufletul meu e doar primavara. Astazi, de 8 martie, Iti trimit toata iubirea mea si multe sarutari!

12. Din suflet îti daruiesc, ca în fiecare an, firavul martisor si odata cu el toata dragostea ce ti-o port. Te iubesc! La multi ani!

13. Floare a primaverii. Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii.

14. 1000 de flori si tot atâtea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Va doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastra. la multi ani!

15. Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

16. In fiecare zi îmi reamintesti ca TU esti cea mai buna, cea mai inteligenta, cea mai frumoasa.

17. Te port oriunde în gândurile mele si te simt chiar daca esti departe de mine! De 8 martie îti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!
MAI POTI CITI