Judecatorul Emil Marina a murit: biografia unui magistrat s-a sfarsit la varsta de 54 de ani pe caldaramul din fata blocul S2

A inceput de ieri sa cada cate un magistrat pe strada.... Biografia lui Emil Marina s-a sfarsit tragic in urma unui gest fara cale de intoarcere. 

Judecatorul Emil Marina s-a sinucis, aruncandu-se de pe blocul S2 din cartierul Ostroveni al Municipiului Ramnicu Valcea. Tragedia s-a petrecut marti, în jurul orei 16.00.

Conform CV-ului Judecatorul Emil Marina avea varsta de 54 de ani si activa ca judecator la Tribunalul Valcea - sectia Contencios si Administrativ.

Care sa fie cauzele acestei decizii finale si definitive luate de judecatorul Emil Marina?

Pana in acest moment tot ceea ce au putut obtine jurnalistii aflati la fata locului, este faptul ca apropiatii judecatorului spun ca Emil Marina, in ultima perioada, avea un grad ridicat de depresie, dar nu vorbea despre problemele pe care le avea si care il apasau.

wiki de ce s-a sinucis judecatorul emil marina

Care sa fi fost motivele, atat de de puternice, incat sa il  faca pe judecatorul Marina sa se sinucida?

Motive personale sau profesionale?

Cert este ca aceasta a fost ultima sentinta pe care Judecatorul Emil Marina, in varsta de 54 de ani a pronuntat-o.

"Condamnarea" sa la moarte ramane insa un mister. La acest moment nu se stie daca barbatul a lasat in urma sa un bilet prin care sa explice gestul facut.

wiki tragic emil marina cv judecator tribunalul valcea

Este interesant de aflat, la ce dosare lucra Emil Marina. Poate se afla printre ele un mic indiciu asupra motivelor care se afla in spatele acestei morti tragice si neasteptate.

Cadavrul judecatorului Marina, de nerecunoscut in urma impactului, a fost ridicat de medicii legisti pentru autopsie.


Comentariile sunt inchise