CADOURI 8 MARTIE IDEI- CADOU 8 MARTIE PENTRU MAMA - CADOURI 8 MARTIE PROFESOARE

Pentru ca ne place sa profitam de orice ocazie sa le sarbatorim pe femeile speciale din viata noastra -mama, bunica, matusa, sora, prietena sau oricine ar fi aceasta - va propunem si câteva sugestii de cadouri deosebite de 8 Martie.

CADOURI 8 MARTIE IDEI. Un cadou personalizat. Daca vreti sa îi oferiti unei persoane dragi un cadou personalizat puteti miza pe o pernuta, un tricou sau o cana.

Adaugati un mesaj inspirat si astfel destinatara cadoului de 8 Martie îsi va aminti mereu de cadoul primit la început de primavara.

CADOU 8 MARTIE PENTRU MAMA. Daca vreti sa va surprindeti mama, sotia, iubita, sora sau fiica, de 8 Martie, îi puteti oferi în dar un portret în creion, facut dupa o fotografie.

Pe internet gasiti numeroase oferte chiar si mai ieftine de 50 de lei. Trebuie doar sa gasiti artistul care va place cel mai mult.
CADOU 8 MARTIE PENTRU MAMA IDEI

Chiar daca esti o persoana îndemânatica sau nu, un cadou realizat de tine este o alegere ideala cu orice ocazie.

Poti sa realizezi chiar tu buchetul de flori origami pe care îl oferi sau macar o felicitare pe care sa asterni câteva gânduri sincere. , asa, ca ele.

CADOURI 8 MARTIE ZIUA FEMEII. Daca vreti sa impresionati o femeie draga din viata voastra puteti sa îi trimiteti o scrisoare în care sa-i transmiteti toate gândurile bune.

O scrisoare are un impact si mai mare daca destinatara, mama, bunica, iubita sau prietena se afla în alta localitate.

Printre cele mai potrivite idei de cadouri de 8 Martie se afla si parfumurile. Daca stii ce tip de parfum prefera femeia speciala din viata ta, cumpara-i o esenta care sa arate ca ai ales cu multa grija cadoul de Ziua Femeii.

Nu trece cu vederea nici uleiurile de corp si cremele cu mirosuri florale care sa aminteasca de primavara.

CADOURI 8 MARTIE PROFESOARE. O esarfa si/sau o brosa sunt accesorii care pot reprezenta un cadou potrivit atât pentru cineva apropiat, cât si pentru profesoare sau parteneri de afaceri.

CADOU 8 MARTIE IDEI. Un alt cadou pe care i l-ati putea oferi unei persoane dragi este un bilet la concert. În Capitala sunt programate, în perioada 1 - 8 martie, mai multe concerte.

Florile sunt întotdeauna o alegere potrivita, mai ales când vine vorba de idei de cadouri de 8 Martie.

Poti opta pentru o planta vie, care sa dureze mai mult si sa aduca zâmbetul pe buzele persoanei dragi pentru vreme îndelungata.

Si nu uita: indiferent cui alegi sa faci un cadou de 8 Martie, fa-o sa se simta mandra, sa il priveasca intotdeauna cu fericire si sa iubeasca primavara.
MAI POTI CITI