Treceți la conținutul principal

Biografie Rosie Huntington Whiteley iubita lui Jason Statham de la Transformers: Dark of the Moon la Mad Max

La varsta de 27 de ani, wiki-ul lui Rosie Huntington-Whiteley  este cel al unui fotomodel international foarte apreciat si a unei actrite care are potential.

Ce se stie mai putin este faptul ca Jason Statham, unul dintre cel mai bine cotati actori de actiune are de cinci ani o relatie cu modelul de la Victoria's Secret, Rosie Huntington-Whiteley.

Rosie Whiteley si iubitul ei Jason Statham au fost fotografiati în timp ce erau la cumparaturi în Los Angeles. Îmbracati lejer, relaxati si veseli, cei doi s-au comportat ca doi îndragostiti ce sunt.

Pe scurt despre biografia Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Alice Huntington-Whiteley s-a nascut in data de 18 aprilie 1987, la Plymouth in Devon, Anglia.
Rosie Huntington Whiteley Biografie Model si Actrita

Ea devine cunoscuta de cand lucreaza la agentia de moda Victoria’s Secret si prin preluarea rolului actritei Megan Fox din filmul „Transformers: Fata ascunsa a Lunii".

In 2004 a plecat la New York si a aparut in revistele Elle Girl si Teen Vogue, a pozat pentru Abercrombie & Fitch, Pepe Jeans, Ralph Lauren, Monsoon, Top Shop, etc. 

In 2005 aparea in Vogue si din 2006 era model pentru lenjerie si produse de frumusete Victoria's Secret, devenind in 2010 Victoria's Secret Angel.

In 2008 si 2010 Rosie Huntington Whiteley participa la prezentarea colectiei Burberry, aparea pe doua coperti ale revistei Vogue, era propusa de Harper's Bazaar pe lista celor mai bine imbracate femei ale anului. 

A colaborat cu agentii celebre ca Women Management din New York, Traffic Models - Barcelona, Mikas - Stockholm, Planit M, Profile Model Agency, Women Management - Paris, NBPeople, Iconic Management.
Wiki Rosie Huntington Whiteley si Jason Statham

In mai 2010 a fost anuntata ca o va inlocui pe Megan Fox in distributia filmului Transformers: Dark of the Moon, regizat de Michael Bay si programat pentru lansare in iulie 2011.

Cariera de actrita a lui Rosie Huntington Whiteley va continua.

Aceasta va aparea in curând într-o continuare a filmului "Mad Max", alaturi de Tom Hardy si Nicholas Hoult. 

Rosie Huntington Whiteley si Jason Statham sunt impreuna din 2010, cand el filma la pelicula "Safe".