Biografie LAURA VOICU, avocata Alinei Bica arestata de procurorii DNA naste un wiki conspirationist "de belea"

CV-ul de avocat al Laurei Voicu in pericol de a deveni doar o amintire frumoasa. Biografia profesionala a avocatei Laura Voicu la un pas de a fi desfiintat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Avocta "celebrei" Alina Bica, Laura Voicu este urmarita penal pentru ca a atestat ilegal ca un barbat este avocat stagiar în Baroul Bucuresti si l-a trimis sa o reprezinte la DNA, într-un dosar în care fosta vicepresedinta a Asociatiei "Tineri Pentru Viitor", Ioana Deaconu, este arestata preventiv, potrivit unor surse judiciare.

DNA a anuntat ca „procurorii din cadrul Sectiei de combatere a coruptiei au dispus punerea în miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 19 martie 2015, a inculpatei VOICU LAURA CATALINA, avocat în cadrul Baroului Bucuresti.

Inculpata VOICU LAURA CATALINA urmeaza a fi prezentata, la data de 20 martie 2015, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, la Curtea de Apel Bucuresti.

biografie laura voicu alina bica victor ciutacu blog vedete

În acelasi dosar este urmarit penal si Niculae Learciu, pentru exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati.

Avocata Laura Voicu o reprezinta pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica în ambele dosare în care aceasta a fost trimisa în judecata, respectiv cel privind despagubirea ilegala de la ANRP si cel disjuns dintr-acesta, în care fostul procuror este suspectat, printre altele, de favorizarea lui Ovidiu Tender, în dosarul RAFO-Carom.

Intrebata de cei de www.luju.ro de unde crede ca i se trage Alinei Bica dosarul, si daca pot fi luate in considerare afirmatiile aparute in spatiul public privind implicarea unor structuri de informatii in acest caz, mai exact, a unor servicii secrete, avocata Alinei Bica, Laura Voicu a declarat de curand:

"Avem cateva supozitii, la acest moment, fara sustinere probatorie. Este clar ca nu exista logica sau ratiune juridica cu privire la evenimentele petrecute, in conditiile in care, timp de 17 ani cat a activat in magistratura, Alina Bica nu a avut nici macar o sesizare penala sau de alta natura referitoare la deontologia sa profesionala. Este realmente socanta abundenta de acuzatii facute public de catre DNA."

Daca pana in acest moment putini erau interesati de biografia Laurei Voicu, iata ca "miscarea" neasteptata facuta de cei de la DNA, ii va face pe multi sa caute sa descopere CV-ul avocatei Laura Voicu.

Si... oare Alina Bica va imparti celula cu Laura Voicu? Ar fi o scena desprinsa parca din cele mai distopice filme.
MAI POTI CITI