Biografia lui Nea Rata de la Ferma Vedetelor noul Nea Marin de la Pro TV

Iulia Vantur si Nea Rata sunt "vedetele" care vor avea grija de vedetele de la Ferma Vedetelor.

Show-ul Ferma Vedetelor, va incepe din 9 martie, la PRO TV.

Prilej cu care il vom vedea pe "noul" Nea Marin in persoana fermierului cu experienta si fara mila: Nea Rata.

Show-ul  Ferma Vedetelor ii va trimite la tara pe Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie.

Cele 12 vedete de la Ferma Vedetelor vor trebui sa munceasca la ferma sub atenta supraveghere a Iuliei Vantur, gazda emisiunii, si a unui fermier cu foarte multi ani de experienta în cultivarea pamantului si îngrijirea animalelor – Nea Rata.

wiki nea rata biografia fermierului de la ferma vedetelor
Wiki Nea Rata "fermier" de vedete
Iulia Vantur si Nea Rata le vor da concurentilor sarcini, sfaturi si le vor recompense munca cu diverse obiecte sau avantaje de care au nevoie pentru a pune ferma pepicioare.

Insa, pentru munca depusa cele 12 vedete vor primi banuti cu care îsi pot cumpara cele necesare de la vânzatorul ambulant care îi viziteaza o data pe saptamâna.

Martea, fermierul saptamanii va trebui sa aleaga cine vor fi slugile saptamanii, o femeie si un barbat, dintre concurenti, care vor trebui sa faca curat, mancare pentru toti cei 12 si sa aiba grija de casa toata saptamana.

Miercurea, fermierul saptamanii va alege care dintre cele doua slugi va intra la duel.

Joia este ziua decisiva: daca este aleasa femeia, va trebui sa aleaga cu ce concurenta se dueleaza, daca este ales barbatul va trebui sa aleaga un concurent pentru a se lupta la duel.

Vinerea cei doi duelisti de la Ferma Vedetelor vor dormi in doua case separate, departe de ferma pentru a se pregati, a-si aduna toate fortele pentru ziua de sambata cand are loc duelul.

Chiar daca nu exista multe informatii despre biografia "fermierului Nea Rata, pe parcursul emisiunii Ferma Vedelor vom vedea daca "prestatia artistica" a lui se va ridica la nivelul mult mai celebrului Nea Marin.

Iata ca au aparut mai multe detalii despre Biografia lui Nea Rata

Nea Rata a trait toata viata la tara. Nascut intr-o zona de munte, el a crescut la curte inconjurat de animale si bucurandu-se de copilarie.

Cei care i-au transmis dragostea pentru animalele domestice si care l-au invatat inca de mic sa le ingrijeasca au fost parintii sai.

A facut Liceul Agricol din Roman si de atunci a inceput sa lucreze ca tehnician agronom in cadrul mai multor institutii.

Lucrand la baza furajera, Nea Rata a invatat de ce ingrediente au nevoie animalele pentru a creste sanatoase.

De peste 10 ani se ocupa de propria lui ferma. Cultiva orz, grau, floarea soarelui si rapita pe 400 de hectare de pamant si se ingrijeste de animalele domestice din curtea sa.
MAI POTI CITI