Biografia GEORGE CIOTOI lautarul care canta muzica de club pe vioara si a avut doua amante simultan

Incepem biografia lui George Ciotoi prin va spune ca lautarul este cunoscut în peisajul monden ca unul dintre cei care încânta urechile fine ale petrecaretilor cu bani si faima. 

Printre cei care au dansat pe acordurile vioarei lui George Ciotoi se numara Ion Iliescu, Theodor Melescanu,Traian Basescu, Sabin Ilie, Cristian Chivu, Adrian Mutu, Cristian Borcea si multi altii.

In tinerete GEORGE CIOTOI a cantat cu Romica Puceanu, artista despre care spune ca a fost o doamna a muzicii lautaresti si l-a influentat foarte mult.

George Ciotoi a pus vioara in mana la varsta de 12 ani, dupa care la 13 ani a luat primii bani din cantat.

Era o nunta sau botez printre blocuri si George Ciotoi isi aminteste ca a venit acasa cu 5.000 de lei.
biografie george ciotoi formatie lautari si muzica house

Atunci tatal sau la batut doua zile, dupa care l-a dus la politie si le-a zis sa ia hotul asta de aici, ca el nu a crescut hoti la usa sa.

Norocul lui George Ciotoi a fost ca sectoristul a trecut pe acolo si l-a vazut, i-a zis atunci sa isi ia copilul acasa, deoarece sunt bani castigati cinstit, apoi tata l-a mangaiat, pentru prima data si ultima data.

Cariera muzicala a lui George Ciotoi a fost influentat de profesori sai.

Iar profesorii de la care a invatat Ciotoi muzica au fost cei mai buni oameni din industria muzicala a vremii, printre care Aurel Gore, Romica Puceanu, violonistul care a cantat cu taraful Romicai Puceanu, Carmen Piculeata.

Dupa cum spuneam, muzica lui George Ciotoi a fost si este apreciata de multe vedete si personalitati din sport si politica. Dar sa il lasam pe lautar sa ne spuna cum stau lucrurile:

"Am cantat pentru domnul Theodor Stolojan, iar intr-o seara ne-a dat de zece ori buna seara baieti, pentru fostul presedinte Ion Iliescu, domnul Vadim Tudor, pentru UDMR, unde am cantat muzica maghiara timp de 40 de minute. Dar si pentru fotbalisti, precum Sabin Ilie, Piturca, Puiu Iordanescu. De exemplu Sabin Ilie de cate ori vrea sa asculte muzica ma suna”.

George Ciotoi face minuni cu vioara, a ajuns sa cante si piese house cu ea intr-un proiect muzical realizat impreuna cu Alexandra Petre.

George Ciotoi are o viata de film. Numai Ciotoi poate iubi trei femei egal, in acelasi timp.

Victoria, sotia lui, este si va ramane o doamna toata viata ei, asa cum ii place lui sa spuna. El s-a casatorit cu Victoria, ea fiind mai mare ca el cu aproape 20 de ani, dar a intalnit-o pe Maria, de care s-a indragostit.
wiki george ciotoi alexandra petre

A avut relatii in paralel, iar fetele stiau una de cealalta. 10 ani a fost bine pana cand, in peisaj, a aparut Alexandra.

Astfel, la un moment dar George Ciotoi avea o nevasta si doi amante.

Cand relatia cu Alexandra Petre s-a incheiat, Ciotoi a plecat din tara.

A cantat in strainatate. A castigat si bani si  spune ca s-a regasit cat de cat, sufleteste.

De aceea nu trebuie sa ratati emisiunea “WOWbiz” din aceasta seara, de la Kanal D, unde George Ciotoi va dezvalui povestea lui fabuloasa de viata.

Veti cunoaste in aceasta seara toate personajele acestei incredibile telenovele!


Comentarii