Biografia Costa Sponte de la "crai de Dorobanti" la iubitul Verisoarei SIMONA HALEP

Toata presa mondena scrie cu litere groase: Costa Sponte este "iubitul" jucatoarei de tenis, Simona Halep.

Daca tinem cont de faptul ca amandoi sunt aromani (machedoni), atunci o relatie amoroasa dintre Halep si fiul lui Teia Sponte nu pare a fi atat de imposibila. Insa sa nu uitam ca Simona Halep este verisoara lui Costa Sponte.

Fiul lui Teia Sponte este un june cu pasiune pentru domnisoarele frumoase. Se pare ca printre cele care i-ar fi picat cu tronc ar fi fost si Madalina Pamfile.

La inceput, totul parea perfect intre cei doi, insa, dupa patru-cinci intalniri, asistenta TV a rupt orice legatura cu tanarul machedon.
simona halep verisoara costa sponte biografia unei relatii

"Madalina Pamfilie s-a despartit de Teia Costa pentru ca el era prea timid si prea cuminte pentru ea. Ea voia un barbat, Costa este inca un copil", a dezvaluit la acel moment un prieten al machedonului.

In plus, se pare ca nici Teia Sponte nu era de acord cu relatia dintre fiul lui si frumoasa asistenta, pe motiv ca omul de incredere al lui Gigi Becali voia o machedoanca pentru Costa.

A urma apoi o prezentatoare TV pe numne Alexandra Tararache.

Dar nici cu aceasta nu a durat mult. De data aceasta însa, nu Alexandra i-ar fi dat papucii, ci Costa ar fi hotarat ca este mai bine "sa aiba o relatie" cu Simona Halep.

Acesta ar fi varianta nascocita de cei de SpyNews.

Pentru ca... lucrurile ar putea sa stea altfel.

In octombrie 2013 site-ul www.atitudineaonline.ro scria "Cea mai tare jucatoare de tenis din România e cea mai mare stelista, constanteanca Simona Halep fiind nepoata unui oficial din conducerea Stelei! Cea mai buna jucatoare de tenis din România, castigatoare a 5 turnee în 2013 si locul 14 WTA, este nepoata oficialului stelist Teia Sponte. Simona a fost în tribune la meciul de Liga cu Basel. „M-am simtit bine în tribune si baietii au jucat bine. Ma bucur ca au facut egal si ca am fost la meci””, a spus tenismena la iesirea de pe stadion.

Aaaaa.... sa ne hotaram. Ori Simona Halep este nepoata lui lui Teia Spone si VERISOARA LUI COSTA SPONTE ori este "iubita".

Sau poate la "machedoni" se poarta sa te iubesti cu verisoara...

Asadar, pentru cei aflati in cautare de stiri mondene fierbinti, nu este mai bine sa nu facem stiri doar de dragul de a face audienta facila?

Si despre biografia lui Costa Sponte? Pai mai nimic notabil... din pacate.
MAI POTI CITI