Biografia Bogdan Ionut Nastase un Wiki Imposibil: de la cioban la luptator de K1

Bogdan Ionut Nastase este probabil cel mai atipic luptator de K1 din Romania. 

Bogdan Ionut Nastase este cioban de meserie si a început sa practice K1 dupa ce l-a vazut la televizor pe luptatorul Catalin Morosanu.

Biografia lui Bogdan Ionut Nastase este povestea unei vointe dublate de talent si determinare.

De cand se stie, "ciobanul" Bogdan a muncit pe branci la stana din sat si povesteste ca obisnuia sa se trezeasca cu noaptea in cap, de la 4 dimineata, ca sa dea oile la strunga, iar pana la miezul noptii nu stia altceva decat munca, scoala si iar munca.

“Seara, dupa ce bagam oile în staul, deschideam televizorul si îi vedeam pe Morosanu si pe Sebastian Ciobanu. Am tot stat si m-am gîndit. De ce sa nu încerc si eu? Si într-o zi am zis gata! Ma duc si eu la bataie”, îsi începe wiki-ul de luptator K-1 Bogdan Ionut Nastase.
Biografie Bogdan Ionut Nastase wiki cioban luptator k1

Tanarul si-a facut curaj si s-a dus la Iasi, nici nu stia unde e sala de antrenamente.

A ajuns si acolo intr-un final, l-a luat antrenorul, dar spune ca vreo doua luni nu l-a bagat nimeni in seama.

Dupa aia, antrenor de arte martiale Mihai Constantin a vazut ca isi da silinta si ca ii batea pe toti de la categoria lui, erau sportivi cu ani multi de antrenament in spate.

In vara Bogdan Ionut Nastase face doi ani de cand a inceput antrenamentele.

Acum, Bogdan Nastase lucreaza la un service-auto din Iasi, iar in afara programului il gasesti doar in sala de antrenamente.

Nu îi place ca vara se apropie fiindca nu o sa mai aiba asa mult timp de antrenamente. “Mulg oile, trebuie sa dau cu coasa, avem fîn, avem mult de lucru în perioada aia, dar acum vreau sa-mi urmez visul, sa fiu ca Morosanu, e idolul meu. Parintii au înteles. Bunicul e cioban, tata e cioban, dar eu vreau sa fiu campion în K-1. Nu dau înapoi deloc si accept orice adversar, nu îmi e teama”, e precizat Bogdan Nastase.

Planul lui de viitor este sa ajunga ca si Catalin Morosanu. Spune ca ii place ca Morosanu este un tip direct, pe stilul lui.

Morosanu si  Bogdan Nastase se intalnesc des, cei doi antrenandu-se impreuna.

Cand era la inceputul aventurii in K-1, Bogdan Nastase trebuia sa-si platesc deplasarile, cazarea, mancarea si asa mai departe.
biografie-alex-filip-marius-burlacu
Acum este mai usor la profesionisti, spune ca reusit sa stranga putini bani incat sa se descurce.

In aceasta, sambata (14 martie), in Sala Sporturilor din Ploiesti, ciobanul-luptator Bogdan Nastase il va înfrunta in ring pe campionul României la kyokushin, Alex Filip, cel care în viata de zi cu zi este politist antidrog în Constanta.

Alex Filip (avrsta 29 de ani) are doar 3 meciuri pe reguli de K1, toate castigate inainte de limita, iar in 2014, la Constanta, a oferit faza anului în Superkombat, invingîndu-si adversarul cu lovitura cunoscuta drept rolling thunder.

Pentru meciul cu Bogdan Nastase, Alex Filip se pregateste în Olanda, la Vos Gym, una dintre cele mai apreciate sali de kickbox din Europa.

Asadar pe 14 martie Bogdan Ionut Nastase are sansa sa demonstreze ca merita sa isi treaca in biografie titulatura de luptator de K1.
MAI POTI CITI