ANGHINAREA are actiune care ajuta la slabit: benficii in curele de slabire ale ceaiului de Anghinare

Anghinarea de la bucatarie in dietele de slabire, o mica vedeta a legumelor care ajuta la slabit.

Adevarat anghinare are si contraindicatii. De exemplu anghinarea nu se admnistreaza in stadiul acut al bolilor hepato-biliare si renale.

Ceaiul de anghinare are chiar rolul de a diminua zaharul din sange avand bune rezultate in unele forme de diabet.

Eficienta extractelor de anghinare in tratamentul disfunctiilor hepatice si biliare, in diverse acuze digestive cum ar fi senzatia de balonare, inapetenta, greata si durerile abdominale, a fost dovedita in numeroase studii medicale.

Insa noi ne vom referi la anghinare si la actiunea sa eficienta in curele de slabire.
froum anghinarea ajuta la slabit in dietele de slabire sanatoase

Anghinarea slabeste. Insa cum slabeste anghinarea, acesta leguma care din bucatarie a ajuns in farmacii si magazinele naturiste sub forma de capsule, ceai sau tinctura de anghinare.

Anghinarea contine cinarina, un component care stimuleaza producerea de acid cholic si astfel determina eliminarea colesterolului din ficat, astfel încât grasimea din sânge scade si grasimile ard mai usor în procesul metabolic zilnic.

Un ceai neindulcit de anghinare face minuni si cand vine vorba de slabit.

Prin cresterea secretiei biliare, este un excelent detoxifiant, stimuleaza functia de drenaj a ficatului, imbunatatestia digestia, regleaza tranzitul si topeste grasimile care se depun pe artere.

În momentul în care mecanismele de functionare a organismului sunt optimizate iar detoxifierea se produce, unul dintre efectele benefice produse este slabirea.

Este stiut ca ceaiul de anghinare este bun pentru slabit, si mai ales pentru combaterea obezitatii.

Ceaiul de anghinare are un efect diuretic extraordinar, reduce pofta de a manca dulciuri, confera rapid senzatia de satietate, arde grasimile si ajuta la eliminarea ureei, a toxinelor din ficat si rinichi.

Eliminarea masiva a deseurilor are efecte pozitive asupra pielii, diminuând urticariile sau alte forme de mâncarime ale pielii (prurit).

Mai mult, ceaiul de anghinare combate retentia de apa de la nivelul celulelor.

Anghinarea este doar un adjuvant, in programele si regimurile de slabire ! 

Dieta de slabire trebuie tinuta corect, iar plantele amare o potenteaza, va ajuta sa obtineti rezultate mai bune, intr-un timp mai scurt.

Slabitul cu extract de anghinare, poate fi solutia in cazul in care doresti sa slabesti si ai incercat diverse cure de slabire fara nici un rezultat vizibil.

Modul ideal de atine o cura de slabire eficienta si sanatoasa, este sa mincati multe salate, lactate degresate, carne slaba fiarta sau pe gratar, adica sa aveti o alimentatie corecta si echilibrata, nu foarte stricta, dar fara nici un exces, fara dulciuri, fara grasimi, fara piine si paste fainoase.
MAI POTI CITI