Wiki 'ocult' Adrian Sarbu, Elena Udrea, Alina Bica si "gasca" atac pe fata la SRI - Vadim Benyatov, Valery Krasnov si Vitaly Maschitsky bantuie

Adrian Sarbu in comunicatul dat dupa ce a fost scos incatusat din sediul DNA: "... scenariul pe care il executa procurorii, inspectorii DGAF, ANAF si politistii de urmarire penala, toti sprijiniti copios de SRI, urmareste punerea sub urmarire penala a unor persoane din managementul companiilor mele sub învinuiri neprobate."

De asemenea Elena Udrea l-a acuzat pe generalul Florian Coldea ca i-ar fi cerut lui Dorin Cocos sa îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, pentru televiziunea acestuia.

Elena Udrea a lansat mai multe acuzatii la adresa SRI, DNA, dar si a lui Sebastian Ghita sau Victor Ponta, îintr-un interviu pentru Hotnews.

"Deci eu va spun asa: ca in mod cert, in opinia mea, dl. Coldea l-a sustinut pe dl. Iohannis. In mod cert.", e afirmatia Elenei Udrea despre actualul sef interimar al SRI.
wiki ocult masonic adrian sarbu elena udrea florian coldea

Tot Elena Udrea a mai declarat, la Hotnews, ca Alina Bica a fost de la inceput nedorita in fruntea DIICOT, unul dintre motive fiind ca "nu era din apropierea" SRI, ea sustinand totodata ca Bica a avut doua mandate de ascultare date de Codruta Kovesi si ca nu primea niciun fel de informari de la SRI.

Elena Udrea care era 'sursa alternativa' de informatii.... De unde? De la CIA sau de la FSB, pentru ca logic SRI era Bau-baul  care 'dezinforma' insa era laudat de fostul Presedinte Basescu Traian.

Asta fiind spuse ... Vadim Benyatov, Valery Krasnov si Vitaly Maschitsky... trei nume care va spun ceva?

O poveste ascunsa in dulapuri bine sigilate... inca.

Se intampla in anul 2010 atunci cand cercetarile asupra grupului Udrea – Stolojan – Cocos au fost începute în urma si în baza unei sesizari a Serviciului Român de Informatii care semnala Parchetului actiuni concrete ale unui nucleu format din Vadim Benyatov, reprezentantul pentru Europa de Est al grupului financiar bancar multinational Credit Suisse First Boston – CSFB si sustinator activ al Grupului Marco în Romania.

Vitaly Maschitsky – presedintele Grupului Marco, Valery Krasnov – vicepresedintele Grupului Marco si  Marian Daniel Nastase – presedintele Grupului Marco pentru Romania, care a avut drept tinta consolidarea unei importante retele de sprijin formata din factori de influenta la nivelul Administratiei Prezidentiale si a Parlamentului Romaniei, care sa sustina interesele conjuncturale si strategice impuse de  entitati rusesti în domeniul energiei si al materiilor prime strategice în România, în detrimentul intereselor economice nationale.

Insa la acea vreme  cu toti am ramas stupefiati dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a comunicat ca la dosarul ALRO (înregistrat la Sectia Penala sub nr. 6594/2/2010) nu au fost atasate CD-uri cu interceptari telefonice.

Disparitia prin ascunderea sau distrugerea interceptarilor privind pe fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, Theodor Stolojan si Elena Udrea, pe sotul acesteia, Dorin Cocos, ar fi fost facuta dupa ce unele stenograme privind implicarea acestora în cazul Alro au fost facute publice în mass-media.

Ok... o poveste ca in filmele cu spionaj de inalt nivel. 'Magicienii oculti' care fac sa apara si sa dispara lucruri ca prin minune.

Insa, de ce atunci cand 'ofensiva' ruseasca a tarului Putin devine mai virulenta pe zi ce trece, serviciile de informatii romanesti sunt supuse unui atac furibund?

Si asta o fac oameni care au devalizat fara scrupule o tara si asa saraca, iar acum zbiara ca nebunii cand le sunt dezvaluite porcariile sadice facute pe spatele unui popor napastuit de generatii intregi.

Ucraina este la 'cativa' pasi de granitele Romaniei. Armele vorbesc, sangele curge iar noi ne batem joc de serviciile noastre de informatii.

O Romanie in care 'stalpii' democratiei sunt subreziti nu va rezista nicio secunda in fata unui simplu stranut al ursului slav.

O blonda crescuta de FSB (este doar o presupunere desigur) sa poata sa rastoarne carul mic de la Bucuresti? Uni zic ca este prea mult si ca este imposibil dpdv al capacitatilor fetei, uitand ca MataHari era la baza o simpla dansatoare exotica.

Sa fie simple speculatii fara nicio baza reala? Un joc de care ar fi bine ca Marele Licurici sa fie constient. Un joc periculos, intr-o zona fierbinte a geopoliticii.

Ori traim intr-o tara profund dezaxata, ori ne aflam intr-un joc ocult care ne depaseste.

Are Romania zilelor acestea nevoie de un psihiatru sau de un James Bond atotputernic?
MAI POTI CITI