Treceți la conținutul principal

Valentine's Day 2015 la Hotel ALPIN din Poiana Brasov preturi de la 45 euro de persoana pe zi

Vacanta la munte de Ziua Indragostitilor 2015.

Hotelul Alpin din Poiana Brasov va invita sa petreceti o vacanta romantica de Valentine's Day 2015 in perioada 13 - 16 februarie 2015 la cele mai bune preturi si intr-o locatie deosebita.

Astfel, Alpin Resort Hotel din Poiana Brasov va ofera un pachet de cazare si servicii, pentru un sejur de minim 2 nopti la pretul de 45 de euro de persoana / camera dubla sau 49 de euro de persoana / apartament 4 persoane.

Oferta de Ziua Indragostitilor 2015 la Hotel Alpin din Poiana Brasov cazare cu mic dejun, cina romantica pe data de 14 februarie, acces piscina, sauna, jacuzzi si sala fitness.

Oferta este valabila pentru rezarvari in limita locurilor disponibile.

vacanta valentines day 2015 poiana brasov hotel alpin

Preturile includ TVA. Suplimentar se achita taxa de statiune de 1% din prima noapte de cazare.

Hotel Alpin este unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4 stele din Poiana Brasov.

O locatie turistica în care va puteti rasfata simturile într-unul dintre cele mai moderne centre SPA din Romania, pentru ca mai apoi sa serviti delicioasele preparate din bucataria frantuzeasca si mediteraneana, însotite de vinuri de înalta calitate recomandate de un somelier, în cadrul Restaurantului A Propos.

Gastronomie franceza si mediteraneana desavarsita de buchetul vinurilor nobile , recomandate de somelierul casei,toate acestea intr-un decor elegant al carui design se armonizeaza perfect cu privelistea pe care Restaurantul A Propos o ofera asupra muntilor.

oferta ziua indragostitilor 2015 hotel alpin poiana brasov

Cele 140 de camere duble si cele 4 apartamente ale hotelului Alpin din Poiana Brasov sunt doate cu televizor/plasma, telefon international, minibar, internet prin cablu si wi-fi , jacuzzi, terase , grupuri sanitare cu cada si uscator de par.