Semnificatie gest Elena Udrea semn "mafiot" cand isi atinge nasul cu degetul: inseamna ca stie ceva

A facut in aceasta seara Elena Udrea un semn mafiot?

In "filmul" de la Palatul Parlamentului, Elena Udrea este surprinsa de 2 ori in ipostaza in care se uita cu insistenta la camera video si isi atinge nasul cu degetul.

Acum toti "analistii" se intrec in a deslusi daca gestul facut de Elena Udrea este un gest cu conotatii mafiote sau este doar o intamplare.

Inseamna ceva gestul Elenei Udrea? Cautand pe internet, observam ca gestul de a atinge nasul cu degetul, facut in mod intentionat inseamna: "stiu ceva".

"When a character taps their nose, they "knows" something. The speaker is sharing something in confidence, indicating he knows more than he can tell. "

semnificatie ce inseamna gestul mafiot facut de elena udrea


Se pare ca acest gest nu este un gest mafiot occidental, ci este un gest specific Asiei, si anume Triadelor chinezesti sau membrilor din Yakuza japoneza.

O alta explicatie gasita despre semnificatia gestului de atingere a nasului cu aratatorul este aceasta: "They are asking you to join them in their die young, broke, and in prison, habit as you casually talk about the unfairness of law enforcement and their behavior towards them and their associates."

Asadar devine clar faptul ca Elena Udrea a facut acest gest "mafioto-ocult" in mod premeditat, incercand sa transmita in direct un mesaj clar celor care il cunosc.

Este OK acest lucru?

Sa fie adevarat ca aceasta furtuna declansata impotriva marii coruptii din Romania sa aiba la baza interesele americane in Romania?

Si-a dorit marele Licurici de peste ocean sa curete societate romaneasca pentru ca pe aceste "plaiuri mioritice" sa nu se poate intampla evenimentele din Ucraiana, o tara in care oamenii politici erau corupti pana in maduva oaselor?

Asadar, exista o semnificatie despre gestul ocult, mafiot etc. care a fost facut de blonda Elena Udrea si vazut de toti cei care au urmarit discursul din aceasta seara.

UPDATE CE INSEAMNA GESTUL ELENEI UDREA 

Elena Udrea a reactionat dupa ce toata lumea analizeazasi lamureste situatia.

”Vad ca gestul meu Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlva si s-a transformat în subiect de analiza semiotica.

În realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca "totul e în regula"”, e mesajul Elenei Udrea.

Hmmm cine sa fie PERSOANA DRAGA Elenei Udrea???


Comentariile sunt inchise