Poze JANINA NECTARA sotia lui FELIX RACHE, unul din cei mai importanti bloggeri din fashion-ul international

Pe Felix Rache il vedeti zilnic facandu-si giumbuslucurile pline de substanta si mesaj la Antena 3.

Poate v-ati intrebat sau poate nu, daca Felix Rache are o iubita sau o sotie.

Ei bine, Felix Rache este casatorit.

Iar frumoasa lui sotie este JANINA NECTARA.

Janina Nectara, blogger-ul de moda care a luat lectii de la Karl Lagerfeld si Sonia Rykiel.

Nu este asa ca ati ramasi surprinsi?

Un pamfletar si o bloggerita de moda se iubesc atat de mult incat au ajunsa sa se casatoreasca?
wiki jeanina nectara sotie felix rache

Felix Rache, prezentatorul  emisiunii “Deziluzia optica”, de la Antena 3, are o sotie care sta sase luni pe an la Paris.

Despre biografia Janina Nectara am scris. Bloggarita de fashion a facut in capitala Frantei un curs de management al afacerilor in moda, dupa care a fost angajata de Godfrey Deeny, fondatorul revistei Vogue L’Uomo, fashion editor la Le Figaro si critic de moda pentru Financial Times.

Janina Nectara a parcurs toate etapele, iar în acest moment este considerata a fiunul dintre cei mai importanti bloggeri din fashion. Practic, sotia lui Felix Rache este un adevarat jurnalist de moda.

poze facebook janina nectara blog vedete

Sotia lui Felix Rache, Janina Nectara, este o prezenta constanta în paginile revistelor de profil precum Vogue, Harper's Bazaar sau ale publicatiilor New York Times si Le Figaro.

Explicatia este simpla. Este întotdeauna excelent îmbracata.

Insa , Nectara nu da o avere pe haine. Tinutele sunt puse la dispozitie de designerii care insista sa o vada in primul rând.
varsta iubirilor janina nectara felix rache

Foarte multi dintre ei au ales blogul Fasion Avec Passion sa îsi transmita live prezentarile de moda. Spre exemplu Burberry, Roberto Cavalli, Armani Gucci, Armani Chervino, Aquilano Rimondi.

Pentru Felix Rache si Janina Nectara, casatoria reprezinta si o incercare zilnica. El cu politica si pamfletele ea cu moda si cu blogul, despartiti insa de cativa mii de kilometri.

Pentru ca sotia sa este ocupata pana peste cap, Felix Rache este cel care zboara frecvent la Paris pentru a petrece 2-3 zile pe luna alaturi de Janina.

Felix Rache si Janina Nectara o povestea de dragoste starnsa chiar daca este despartita de mii de kilometri.