Cancan cu Laura Dinca, o tanara eleva la Liceul International de Informatica din Constanta "cuplata" cu Cristian Boureanu

Cancan monden cu Laura Dinca de Botezatu la "Supermodels" si "in bratele" lui Cristian Boureanu.

Pe Laura Dinca veti avea ocazia sa o vedeti din 7 februarie in emisiunea concurs “Supermodels by Catalin Botezatu”.

Numele de Laura Dinca poate nu va spune nimic.

Insa in urma cu ceva timp, Laura Dinca a intrat in atentia presei mondene, datorita unei poze.

Prezent la o petrecere organizata intr-un club de fite din Bucuresti, Catalin Botezatu s-a pozat alaturi de Laura Dinca, o tanara eleva de la Liceul International de Informatica din Constanta.
wiki laura dinca cancan cu boureanu

Cei doi pareau extrem de apropiati, iar Botezatu isi permitea sa o imbratiseze extrem de galant, precum un indragostit.

Fanii acestuia au sarit ca arsi, multi avand dubii ca tanara Laura Dinca  este majora.

Unii au acuzat-o la acel moment pe Laura Dinca ca se iubeste cu Botezatu din interes, altii le-au luat apararea celor doi precizand ca “daca cineva face o poza nu inseamna ca sunt impreuna. Pot fi doar prieteni”.

In cele din urma in discutie a intervenit chiar si Catalin Botezatu, acesta sustinand ca “Laura este doar o adolescenta, un copil, o prietena! Nu va mai grabiti sa catalogati pana ce nu cunoasteti datele reale”.

Acum, cei de la CanCan.ro au surprins-o pe Laura Dinca la o cafea, alaturi de Cristian Boureanu. Recent, Boureanu a scos-o la cafea in parc si desigur au fost surprinsi "intamplator" de paparazzi care erau prin zona.
biografia laura dinca cristian boureanu

Ca intre Boureanu si Laura Dinca este sau nu ceva, are mai putina importanta. Mai ales ca tanara Laura Dinca a implinit varsta de 18 ani, si poate face ce vrea "muschii ei".

Important este faptul ca acesta "Monica Columbeanu Gabor" din Constanta (exista o mica asemanare intre cele doua) a reusit sa ajunga la “Supermodels by Catalin Botezatu”. Unii zic ca Laura Dinca are chiar sanse foarte mari sa se numere printre castigatorii “Supermodels by Catalin Botezatu”.

Pentru cine nu stie iata ce este cu aceasta noua emisiune de la Kanal D.

Aspirantii la statutul de Supermodel – atat baieti, cat si fete - nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma, spontaneitatea, atitudinea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.

Pe langa demonstrarea calitatilor de manechin, concurentii “Supermodels by Catalin Botezatu” vor fi pusi in situatia de a-si arata calitati de dansator, actor si chiar acrobat.

Nu de putine ori, acestia vor trece prin situatii-limita, probe inedite, ce le vor testa curajul si vointa. .

Show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu” incepe pe 7 februarie, la Kanal D, si va fi difuzat in fiecare sambata si duminica, de la 21:30.

Filmari si shootinguri spectaculoase, probe iesite din comun, stangacii, emotii uriase, dorinta de afirmare, pasiune, dar si ura, toate acestea sunt ingredientele care fac din “Supermodels by Catalin Botezatu” o intensa experienta de televiziune.
MAI POTI CITI