Biografie Boncuk Yilmaz, Narin din Sila wiki in ipostaze de nerecunoscut

Mica galerie foto si o scurta biografie a actritei BONCUK YILMAZ, cea care o interpreteaza pe Narin in telenovela turceasca SILA (PutereaDestinului).

Micuta Boncuk Yilamz (are inaltimea de 1.65 m) apare in Sila mai tot timpul cu capul acoperit de baticul traditional, este imbracata de sus pana jos incat sa nu i se vada nici cel mai mic centimetru de piele.

Ei bine acesta este rolul desigur. rolul lui Narin, cea care reuseste sa treaca peste orice obstacol si este dispusa sa faca mari sacrificii pentru cei la care tine.

boncuk yilamz dezgolita de baticul de pe cap

Actrita Boncuk Yilmaz are 33 de ani si s-a nascut in Istanbul.

Boncuk Yilmaz absolvit Facultatea de Comunicare din cadrul Universitatii din Istanbul. Insa acest lucru nu a opritr-o sa isi doreasca sa fie actrita.

In anul 2004 , dornica de a-si urma marea pasiune, actoria, Boncuk Yilmaza participat la casting pentru filmul "Karpuz Kabugundan Gemiler Yapmak", unde a primit rolul lui Nihal.

boncuk-yilmaz_wiki-Narin-sila


Jocul ei actoricesc i-a adus in acel an premiul pentru actrita cu cel mai promitator debut si cateva contracte pentru alte proiecte, printre care si telenovelea "SILA" (Puterea Destinului).

Frumoasa si talentata, Boncuk Yilmaz este complet diferita in viata de zi cu zi, in comparatie cu personajul pe care il joaca in serialul turcesc difuzat pe AcasaTV.

Boncuk-yilmaz-Biografie-Blog-Vedete

Renuntand la hainele cu care era imbracara Narin, Boncuk Yilmaz  accepta sa imbarce tinute sexy si sa pozeze provocator, in ipostaze pline de feminitate.

poze rare boncuk yilmaz aka narin

Pe langa intriga, conflicte, lupta pentru adevar si o impresionanta poveste de dragoste, serialul "Puterea Destinului" aduce in prim plan traditiile turcesti, dar si lumea moderna pusa fata in fata cu traditiile.

Asa ca in aceste poze, avem imaginea unei Boncuk Yilmaz care respecta traditiile, si o Boncuk Yilmaz moderna, care isi asuma curajoasa frumusetea si inteligenta.

Care dintre aceste ipostaze a le lui Boncuk Yilmaz va place?