Biografia Florina Ghenescu aka Miss G de la "Se zice ca…" la finala Eurovision Romania 2015

Alina Serban de la TVR Craiova si Andrei Borosovici de la TVR Timisoara, alaturi de Ioana Voicu si Florina Ghenescu vor fi prezentatorii finale nationale a concursului Eurovision 2015.

Ioana Voicu va sta cu ochii pe artisti la intrarea pe scena si in culise, iar colega sa, Florina Ghenescu ii va intampina in Camera verde, le va cunoaste sustinatorii si va interactiona cu galeriile fiecaruia.

Daca biografia Ioanei Voicu, fiica lui Madalin Voicu, este mai cunoscuta, despre Florina Ghenescu putin stiu ca aceasta nu este numai prezentatoare TV ci si artista.

Cu siguranta ati ascultat la un moment dat o melodie cantata de MISS G... ei bine conform biografiei profesionale, Florina Ghenescu este Miss G.
biografia florina ghenescu aka miss g eurovision 2015

Florina Ghenescu a colaborat la single-ul „Moonlight” cu nume sonore precum Adi Cristescu si Chris Mayer, iar la „'New start” cu Misha Twain si Deepcentral.

Cu melodia „Moonlight” asta Miss G a participat la International Music Festival Discovery, ce a avut loc la Varna, în Bulgaria.

Au fost 22 de tari în competitie, si piesa asta i-au adus 3 premii importante: Cea mai buna piesa dance buna cântareata dance si Cel mai bun show.

Florina Ghenescu s-a născut la 27 aprilie 1987 în comuna Mărăcineni.

In 2009 a absolvit Relații Comerciale și Financiar-Bancare Interne și Internaționale în cadrul Universității Româno-Americane, iar doi ani mai tarziu Florina a terminat și un master pe același profil.
wiki miss g florina ghenescu la varsta succesului

Florina Ghenescu si Miss G. (de la initiala numelui) sunt una si aceeasi persoana, acelasi suflet.

In televiziune, Florina Ghenescu este o fata obisnuita, spontana, naturala, studioasa, o tânara cu întrebari, cu opinii, convingeri si pusa pe glume.

In plus, artista Miss G. trebuie sa fie atenta la orice detaliu, sa fie un model pentru publicul sau, sa adopte o alta atitudine si, evident, un look mai excentric.

Nu poate spune ca sunt doua personaje distincte, Miss G si Florina, ci doar atitudini diferite în ipostaze diferite in marea lume a showbiz-ului.


Asculta Versuri MISS G - Moonlight

Aflata intr-o permanenta dorinta de perfectionare, in paralel cu studiile, Miss G. ia lectii de canto si pregatire vocala, alaturi de nume de referinta in domeniu si colaboreaza cu artisti ca Daniel Nicolae, Robert Vulpescu (Proconsul), Bitza, Adi Cristescu si Chris Mayer.

Cand nu merge la televiziune sau la concerte, Florina Ghenescu se implica în organizari de evenimente/concerte cu artisti internationali.

Daca ii ramâne timp liber, Miss G se relaxeaza acasa: citeste, picteaza, se delecteaza cu muzica, urmareste DVD-uri cu show-urile artistilor consacrati.