WIKI si VERSURI "MAGNET DE FRIGIDER" ultimul videoclip al artistei SORE aka SORINA CATALINA MIHALACHE

SORINA CATALINA MIHALACHE aka SORE pe numele de scena a inceput anul 2015 in forta.

A cantat alaturi de colegii artisti la REVELIONUL HA HA HA PRODUCTIONS iar astazi si-a lansat prima melodie pe acest an.

Piesa insotita de un videoclip delicat se numeste "MAGNET DE FRIGIDER". De ce tocmai magnet de frigider?

Ei bine multitalentatei SORE ii plac metaforele.

"MAGNET DE FRIGIDER" este o piesa care vorbeste despre dragoste.Despre dorinta de a fi iubit despre pierderea iubirii sau mai cu seama a iubitului. Despre dorinta oamenilor de a simti si trai frumosul sentiment de iubire.

Incantatoarea SORINA CATALINA MIHALACHE este actrita, dansatoare,cantareta si nu in ultimul rand regizor. Pe diploma ei de facultate sta scris negru pe alb ca a absolvit regia in cadrul UNATC BUCURESTI.
versuri sore magnet de frigider te-as lasa sa pleci

Putina lume  stie cred despre acest talent pe care SORE l-a tinut secret cumva. Deocamdata isi spune parerea in conceptul pieselor dar nu isi baga prea mult nasul in regia propriuzisa a videoclipurilor sale.

De la lansare cam de prin 2011 SORE a evoluat cu pasi rapizi. Muzica ei se incadreaza in genul pop rock si are influente etno funk.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu diversi artisti de la CRAZY WIN, SISTEM, MIHAI RISTEI,ALEX VELEA,DORIAN colegul de trupa.

Toata lumea a facut cunostinta cu SORE dupa ce s-a declansat "isteria" cu trupa de adolescenti LALA BAND. Timp de patru sezoane SORE a dat viata personajului SARA NASTASE.

"PARIU CU VIATA" si "O NOUA VIATA" i-au adus celebritatea actritei SORINA MIHALACHE aka SORE.A stiut sa combine in mod fructuos actoria si muzica.
"
De la "LOVE IS MUSIC in 2011," DIFFERENT" in 2012, "BEAUTIFUL LIFE" colaborarea cu MIHAI RISTEI, "BOY BOY cu ALEX VELEA,  in 2013" BAD BOY" cu DORIAN, in 2014," DOR SA ITI FIE DOR,"INIMA" ," PERSOANA MEA "duet cu TRADA in 2014," NOAPTE CALDA" colaborare cu BERE GRATIS, iata ca a venit vremea pentru "MAGNET DE FRIGIDER" in 2015.

"MAGNET DE FRIGIDER" ultima melodie lansata de SORE beneficiaza si de un videoclip. Regia a fost semnata de IURA LUNCASU regizorul telenovelelor de succes de pe vremuri de la ACASA TV.

Ne-am obisnuit cu desele schimbari de  coafuri ale SORINEI. Ba tunsa scurt blonda rebela SARA NASTASE din PARIU CU VIATA, ba bruneta, ba cu extensii.Acum are o culoare in degrade saten si blond.

La videoclipul piesei "MAGNET DE FRIGIDER"  de parul solistei s-a ocupat hair stylistul CATALIN CIUTU. SORE spera ca melodia "MAGNET DE FRIGIDER" sa ajunga la inima publicului.

Pentru munca la videoclip le este recunoascatoare intregii echipe de la HA HA PRODUCTIONS. SORE este manageriata de SMILEY aka ANDREI MARIA si de ANDREI MIHAI.

In videoclipul" MAGNET DE FRIGIDER" apar si actorii EMILIAN OPREA si ANDREEA VASILE artisti care apartin de REAL ARTIST AGENCY.

ANDREEA VASILE actrita din videoclip este nimeni alta decat ex iubita lui MIHAI BENDEAC.

In aceasta dimineata SORE a fost invitata matinalilor de la KISS FM. A cantat live" MAGNET DE FRIGIDER" si a fost extrem de incantata.

La fel de incantati suntem si noi de" MAGNET DE FRIGIDER." Iata frumoasele versuri.

STIU SUNT O COPILA
AM TEMERI SI VISE DEOPOTRIVA
STIU, SUNT O COPILA
CAND ITI PLANG CU LACRIMI MARI
SI AM PIERDUT CURAJUL

DAR STIU CA SI CUM SIMT
IMI E FRICA SA NU DISPARI
CONSTRUIESC PRIN TINE UNIVERSUL MEU
SA NU DISPARI

TE-AS LASA SA PLECI
DACA AS STI PE UNDE MERGI
TE-AS RUGA SA INCERCI
SA NU UITI CA MA IUBESTI

MAI BINE VEZI TU CE VREI
TE GASESC EU DACA TE CAUT IAR,
DACA TE INTORCI DOAR ATAT ITI CER
UN MAGNET DE FRIGIDER

SPER CA PESTE ANI,
ITI VEI AMINTI CUM IMPARTASEAM ACELEASI VISE
SI NE TREZEAM
FARA MACAR SA STIM DE ERA VIS
TOT CE TRAIAM

STIU CAT SI CUM SIMT
IMI E FRICA SA NU DISPARI
CONSTRUIESC PRIN TINE UNIVERSUL MEU

SA NU DISPARI
TE-AS LASA SA PLECI
DACA AS STI PE UNDE MERGI
TE-AS RUGA SA INCERCI
SA NU UITI CA MA IUBESTI

MAI BINE VEZI TU CE VREI
TE GASESC EU DACA TE CAUT IAR,
DACA TE INTORCI DOAR ATAT ITI CER
UN MAGNET DE FRIGIDER

POTI CONTROLA TRECUTUL PRIN PREZENT
MAI BINE PLEACA DECAT SA FII ABSENT
POTI CONTROLA TRECUTUL PRIN PREZENT
MAI BINE PLEACA DECAT SA FII ABSENT

POTI CONTROLA TRECUTUL PRIN PREZENT
MAI BINE PLEACA DECAT SA FII ABSENT
POTI CONTROLA TRECUTUL PRIN PREZENT
MAI BINE PLEACA DECAT SA FII ABSENT

TE-AS LASA SA PLECI
DACA AS STII PE UNDE MERGI
Te-AS RUGA SA INCERCI
SA NU UITI CA MA IUBESTI

MAI BINE VEZI TU CE VREI
TE GASESC EU DACA TE CAUT IAR,
DACA TE INTORCI DOAR ATAT ITI CER
UN MAGNET DE FRIGIDER

TE-AS LASA SA PLECI
DACA AS STI PE UNDE MERGI
Te-AS RUGA SA INCERCI
SA NU UITI CA MA IUBESTI.


Asculta versuri SORE - MAGNET DE FRIGIDER

SORINA CATALINA MIHALACHE aka SORE are doar 25 de ani. Este "fata REVOLUTIEI". S-a nascut pe 3 noiembrie 1989.

A invatat ca doar urmandu-ti pasiunea poti ajunge acolo unde iti doresti. SORE este o artista iubita de tineri si in special  de toti copiii.

La concertele ei se strang in jurul artistei ii scandeaza numele si ii cer autografe. SORE a invatat sa isi pretuiasca fanii. Si le raspunde cu iubire.

Isi petrece ore in sir in fata computerului. Posteaza pe pagina sa de FACEBOOK fiecare nouate a zilei. Fie imagini din concerte de la petreceri sau din studioul HA HA HA PRODUCTIONS care i-a devenit o a doua casa daca nu chiar prima casa.

Pentru ca la studioul HA HA HA PRODUCTINS isi petrece cea mai mare mare a timpului. S-a obisnuit si cu paparazzi si cu articolele din presa. si cu rautatile acesteia care luni de zile au comentat cu privire la problemele pe care artista le avea cu tenul.

A fost pentru o scurta perioada iubita lui BENDEAC. Apoi  a invatat sa isi tina departe iubitii de presa.

De curand presa vorbea ca SORE nu mai este singura. Asta este semnul ca SORE a devenit cunoscuta din moment ce lumea doreste sa stie totul despre ea. Ce mananca, cu cine doarme si de unde isi face cumparaturile.

SORE cred ca a invatat o multime de lucruri bune de la producatorul ei SMILEY. In privinta discretiei pe care trebuie sa o pastreze un artist atunci cand vine vorba de viata personala.

Si apropo, melodia asta s-a nascut dintr-o gluma? SORE se afla la studioul HA HA HA PRODUCTIONS si era noapte. I s-a facut foame. A deschis frigiderul dar nu prea a gasit ceva in el.

Colegii ei au inceput sa glumeasca probabil indemnand-o sa cante poate ii trece foamea. Si asa i-a venit ideea de a face o melodie despre frigider. Si despre magneti. Si despre iubire.

Si uite asa a iesit melodia. MAGNET DE FRIGIDER va fi o melodie fredonata de tineri? Voua va place? Daca da, stiti de acum, SHARE AND ENJOY IT!

Nu e oare curios cum doua ex iubite ale lui MIHAI BENDEAC au ajuns sa colaboreze? Oare ce parere are MIHAI BENDEAC? Dar oare ce parere ar avea MIRCEA BADEA despre versurile melodiei "MAGNET DE FRIGIDER"?

Sore isi indeamna iubitul in vesrsuri sa plece daca nu poate fi acolo prezent si este absent.
MAI BINE PLEACA DECAT SA FII ABSENT.

De ar fi totul atat de usor ce bine ar fi ! Si totusi o iubire devine MAGNET DE FRIGIDER? Iar frigiderul poate fi pentru uniichiar IMIMA. Care a inghetat si....

Mai bine, just listen the melody!
MAI POTI CITI