Sezonul 2 Puterea destinului - SILA - incepe cu episodul 27 sau 37 IMDB este confuz

Pentru cei care cauta rezumatul sezonului 2 din Puterea Destinului, aflati ca acest sezon nu este deosebit de sezonul 1 din Puterea Destinului.

SILA este un serial turcesc vechi, al carui episod 1 a debutat pe 15 septembrie 2006 dupa Wikipedia si IMDB.

Producatorii turci au realizat in prima parte un numar de episoade.

Insa de aici incepe problema sezoanelor din Puterea Destinului.

Stim ca ultimul episod din SILA este episodul cu numarul 79 conform (wikipedia.org)

Insa daca deschidem pagina online a serialului Puterea Destinului de pe IMDB observam ca ultimul episod din SILA ar fi episodul cu numarul 63, episod care a fost difuzat in premiera pe 14 martie 2008.
sezonul 2 puterea destinului imdb vs wikipedia

Insa "marele", "unicul", "atotputernicul" IMDB este plin de greseli in articolul dedicat serialului turcesc Puterea Destinului.

Sezonul 1 din Puterea Destinului este dat ca fiind de la episodul 1 la episodul  37 (din 8 iunie 2007), iar sezonul 2 din SILA ca incepand cu episodul 27 (din 21 martie 2008) si incheindu-se cu episodul 63 din (14 martie 2008). Aveti link sa nu ziceti ca ecluberam:  http://www.imdb.com/title/tt0875103/epcast#season-2

O mare nebunie deci pe internet legata de numarul de episode din Puterea Destinului si de cum au fost sau nu impartite ele pe sezoane.

Dar dincolo de aceste informatii eronate sau incomplete, care se "bat cap in cap", merita sa urmariti un serial turcesc care s-a bucurat si se bucura si acum de interes, chiar daca multi spun ca povestea se intinde pe prea multe episoade si astfel isi pierde din dramatism.

Sfarsitul Episodului Final Puterea Destinului Acasa TV

Actori Puterea Destinului

1. Cansu Dere ... Sila

2. Mehmet Akif Alakurt ... Boran

3. Celil Nalcakan ... Dilaver

4. Cemal Toktas ... Azad
MAI POTI CITI