Mihai Ursu BIOGRAFIA realizatorul emisiunii „Revendicarea” cel care apara drepturile romanilor, la Prima TV

Din 12 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 20.30, romanii obisnuiti au o noua voce la Prima TV in persoana lui Mihai Ursu, realizatorul emisiunii REVEDICAREA.

Inainte de a va prezenta pe scurt biografia lui Mihai Ursu, iata careva cuvinte despre emisiunea "Revendicarea" de la Prima TV.

Mihai Ursu este "razesul" care porneste în cautarea dreptatii pentru victimele sistemului social, politic sau economic romanesc.

Cetatenii care pana in acest moment au batut la usi închise si au fost amagiti de banci, administratii financiare, primarii, societati de asigurare, inspectorate, institutii de sanatate, comercianti sau chiar de Guvernul Romaniei.
biografie mihai ursu revendicarea prima tv

Cetatenii romani care vor sa sesize problemele lor la emisiunea "Revendicarea” pot contacta redactia la numarul de telefon: 0723.073.654 sau pe adresa de e-mail: revendicarea@primatv.ro

Wiki Biografic Mihai Ursu

Data nasterii: 10 martie 1978
Locul nasterii: Vaslui
Zodia: Pesti
Studii: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iasi, Specializarea „Jurnalism”

Jurnalistul Mihai Ursu a intrat în echipa Prima TV în anul 2002, ca reporter al emisiunii „112 – Politia în actiune”.

Ulterior Mihai Ursu a devinit reporter special al jurnalului Focus si a relatat din zona de conflict din Afghanistan despre misiunile militarilor romani.

În decursul carierei sale de corespondent special, jurnalistul Mihai Ursu a ajuns în numeroase zone de risc, reusind sa faca transmisiuni din Irak, Osetia de Nord, Indonezia, Sri Lanka, sau fosta Iugoslavie.

Timp de un an Mihai Ursu a fost corespondent permanent la Londra si a colaborat cu retele internationale precum BBC, Euronews, Deutsche Welle, Al Jazeera, Russia Today, MIR TV si NTV din Rusia.

Iar ca un pic de "cancan" nevinovat, va spunem ca in momentele de relaxare, Mihai Ursu prefera sa cante la chitara si sa practice Jiu-Jitsu. Mihai Ursu a invatat sa cante la chitara mai mult de unul singur, gratie cunostintelor de teorie pe care le-a deprins in scoala.

Acum Mihai Ursu va fi din 12 ianuarie 2015 vocea puternica si decisa a celor care nu se pot apara singuri, într-o noua emisiune marca Prima TV: „Revendicarea”.
MAI POTI CITI