Episodul 79 ultimul Episod PUTEREA DESTINULUI - SILA - Online pe Youtube in limba turca fara subtitrare in romana

Puterea destinului serialul turcesc SILA, difuzat de luni pana vineri la ACASA TV s-a impus de la primele episoade in randul fanilor serialelor turcesti.

Pentru cei care nu au rabdare si vor sa vada care este sfarsitul serialului PUTEREA DESTINULUI va prezentam ultimul episod din SILA integral.

Episodul 79 este ultimul episod din Puterea Destinului. Episodul final din Puterea Destinului poate fi vazut complet online pe Youtube, insa... va avertizam de la bun inceput ca episodul 79 final din Puterea Destinului este in limba turca si nu are nici macar subtitrare in limba in engleza... ce sa mai vorbim de subtitrare in limba romana.
final puterea destinului episodul 79 online complet

Este alegerea voastra daca vreti sa vedeti episodul 79 ultimul episod din Puterea Destinului. Cu siguranta multi vor respinge dintr-un inceput ideea, preferand sa nu "sfarame coroloa de minuni" a unui serial turcesc care trebuie urmarit la inceput la final.

Este adevarat ca Episoadele din PUTEREA DESTINULUI pot fi gasite online imediat dupa difuzare pe voyo.ro, unde sunt disponibile timp de 7 zile. Insa doar episoadele din SILA deja difuzate pe ACASA TV.

Dupa ce primele patru episoade din Puterea Destinului au fost vizionate pe PRO TV de 1.6 milioane de telespectatori la nivel national, Puterea Destinului a trecut incepand de luni in grila de programe Acasa TV si poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 19:00.

Potrivit celor mai proaspete informatii din presa turca insa, la inceputul acestei luni, pe langa o schimbare dramatica de look, actorul Mehmet Akif Alakurt din Puterea Destinului si-a facut debutul in public alaturi de o noua domnisoara care ar putea fi noua sa iubita.

Cei doi au fost surprinsi luand micul dejun in zona Rumelihisari din Istanbul. Se tineau de mana cand i-au vazut paparazzi, iar cand au realizat ca au fost observati, s-au distantat.

Intrebat de ziaristi in legatura cu noua iubita, actorul Mehmet Akif Alakurt  a evitat sa raspunda, spunand doar: "Va multumesc, prieteni".
MAI POTI CITI