Biografia Miruna Lica "iubita" lui Dani Otil, eleva de la IMA mai "tare" ca Mihaela Radulescu

Ziarul LIBERTATEA da ca sigura povestea de iubire dintre MIRUNA LICA (varsta 22 de ani) si realizatorul Antena 1, Dani Otil (varsta 33 de ani).

Povestea cu iz de cancan monden nu este noua.

In septembrie 2014, Dani Otil a vorbit chiar in propria emisiune despre identitatea fetei cu care paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins iesind din club, insa a negat ca ar avea o relatie cu aceasta.

Otil a adus-o in platou pe Miruna Lica (foto Facebook) si a inceput sa glumeasca pe tema articolului, lasand sa se inteleaga ca a fost vorba doar despre o iesire cu o colega.

Despre biografia Miruna Lica nu se cunosc prea multe. Miruna Lica are varsta de 22 de ani si i-a fost eleva lui Dani Otil la IMA. Dupa ce a terminat cursurile, Miruna a fost cooptata sa realizeze reportaje pentru emisiunea matinala de la Antena 1.
biografie miruna lica dani otil poveste de iubire

Miruna Lica a fost eleva lui Dani Otil la scoala de televiziune a grupului Intact.

Dupa absolvirea acesteia, tanara Miruna a fost luata in practica la emisiunea de noapte a Antenei 1, unde si-a facut veacul timp de cateva luni.

Redactia emisiunii este practic usa-n usa cu redactia show-ului lui Dan Otil, asa ca cei doi se puteau vedea in fiecare zi

Revenind la povestea de cancan amoros dintre Oltil si Miruna Lica, ziarul Liberatea de azi scrie ca domnisoara, în vârsta de 22 de ani, cu multi ani mai fresh decât Mihaela Radulescu, se tot tine scai de Otil, ba chiar l-a însotit la câteva evenimente, lipindu-se periculos de mult de el, la poze.

Daca tot nu stim prea multe despre biografia tinerei Miruna Lica, nu putem sa nu observam  tot felul de asemanari cu Raduleasca, poate pe care le-a avut dinainte sau pe care le-a provocat cu buna stiinta. 
wiki miruna lica dani otil blog vedete

În câteva fotografii publicate pe pagina de Facebook, Miruna Lica apare în profil, cu parul ondulat si încheietura mâinii stângi acoperita cu bratari identice cu cele ale Mihaelei Raduleascu. 

Chiar mai mult, multi dintre cei care au vazut pozele cu Miruna Lica au avut impresia ca privesc o fotografie a divei de la Monaco.