Biografia ANASTASIIA FEDORENKO asistent acreditat la PARLAMENTUL EUROPEAN angajata de europarlamentarul roman PSD CLAUDIU CIPRIAN TANASESCU

Scurt wiki ANASTASIIA FEDORENKO, biografia contestata unei asistente de europarlamentar

Avem personajele. Un europarlamentar PSD si o tanara asistenta proaspat angajata la PARLAMENTUL EUROPEAN la BRUXELLES. Si ce este cu asta veti spune?

Mare valva , mare valva in presa. Europarlamentarul PSD CLAUDIU CIPRIAN TANASESCU si-a angajat recent pe unul din cele trei posturi de asistent si consilier o domnisoara.

De prisos sa adaugam ca domnisoara cu pricina a devenit subiect de stire in Romania. Sa vedem de ce oare.

Sigur ca dupa alegerile parlamentare din luna mai a anului 2014 mai marii din PARLAMENTUL  EUROPEAN au schimbat regulile si au decis ca europarlamentarii din ROMANIA sa nu isi mai angajeze rudele.

Cum vine asta? Simplu. Posturile de consilieri, asistenti nu mai pot fi ocupate de rudele europarlamentarilor. Nu e destul ca  si copiii europarlamentarilor au ajuns la randu-le europarlamentari?
BIOGRAFIE  ANASTASIIA FEDORENKO BLOG VEDETE

Exemple sunt destule. Chiar persoana in cauza europarlamentarul PSD CLAUDIU CIPRIAN TANASESCU este fiu de ex europarlamentar.

Tatal domnul DAN CLAUDIU TANASESCU ex deputat din partea PRM-ului s-a remarcat prin faptul ca nu prea  a luat cuvantul de-a lungul mandatului.

Cum necum, ca orice parinte DAN CLAUDIU TANASESCU a reusit sa isi trimta fiul  direct in PARLAMENTUL EUROPEAN.

Cine daca ar putea nu ar proceda la fel? Nu vor toti parintiii binele copiilor lor?

Europarlamentarul PSD CLAUDIU CIPRIAN TANASESCU este acum in postura de a oferi un job unor oameni. Cum nu mai ai voie sa iti angajezi alaturi de   tine rudele, verisoarele, cumnatele , nasele , finii si tot asa ai nostri romani au gasit o solutie.

Legea noua spune ca nu ai voie sa iti angajezi rudele dar asta nu se aplica prietenilor, si altor cunostinte.  Si uite asa dupa ce si-a angajat la PARLAMENTUL EUROPEAN noua consiliera sau asistenta, domnul parlamentar a intrat in gura presei.

Ma rog, stim cu totii cum jurnalistii "vaneaza" subiecte si "mor " de placere cand apare la orizont un subiect mai "JUICY".

Ca domnul parlamentar, europarlamentar a angajat legal pe unul din cele trei posturi disponobile o persoana nu ar fi o problema.

Sa fie vorba de banii pe care ii castiga cei care sunt europarlamentari dar si cei angajati in slujba lor? Sa vedem.
Un europarlamentar castiga 7.900 euro brut si 6.200 in mana. HMMM...

Simtiti ca va furnica tot corpul? Pacat! Sau... Gninion ca nu toti putem sa ne trimitem ca parinti copiii sa castige mai bine. Cat castiga  europarlamentarul in afara acestei sume?

Mai are la dispozitie un buget fix de 21.209 de euro pentru cheltuielile cu pesrsonalul. Si nu am terminat. La aceste sume fabuloase pentru romanul de rand se adauga o alta suma de 4.299 de euro pentru cheltuieli cu biroul de europarlamentar.

WOW!!! Nu vorbim de WOWBIZ! Ce sa-i faci? Frumoasa viata au unii, frate! Sa vedem acum cu cat este remunerat un asistent si un consilier angajat la un birou de europarlamentar.

Acesti angajati sunt platiti dupa o grila stabilita de PARLAMENTUL EUROPEI. Salariul minim al unui asistent pleaca de la 1.500 de euro. Mai precis salariul minim pentru un asistent este de 1.619 de euro.

In afara acestei sume asistentul mai beneficiaza de unele avantaje.

Asta in functie de ce responsabilitati mai are in afara de cele inscrise in fisa postului. Daca este implicat in alte proiecte va mai primi alti bani. Daca are vechime poate fi promovat. Un consilier la un birou de europarlamentar poate castiga mai mult ca un asistent.

Si desigur ca mai ai avantajul ca traiesti in BRUXELLES sau la STRASSBOURG.  Suficiente motive sa iti doresti din toata inima sa fii europarlamentar. Iar daca nu ai aceasta posibilitate atunci poate cunosti pe cineva care acel cineva te poate recomnada sa fii angajat la un birou de europarlamentar.

Presa a inceput sa isi dea coate atunci cand a aflat ca al nostru copilas de europarlamentar el insusi europarlamentar si-a angajat o asistenta. DAN CLAUDIU TANASESCU europarlamentar la BRUXELLES este membru al COMISIEI PENTRU MEDIU, SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTELOR dar si membru supleant al COMISIEI.

Are 50 de ani. Domnul europarlamentar nu a vrut sa discute cu presa care l-a intrebat care ar fi motivele pentru care si-a angajat la biroul dansului pe tanara ANSTASIIA FEDORENKO.

Bineinteles ca domnul europarlamentar care a fost contactat de jurnalistii de la postul B1 TV sa isi spuna puctul de vedere nu a vrut sa comenteze.

De ce oare? Pai sa vedem. Jurnalistii au scris ca tanara angajata pe post de asistenta la biroul europarlamentarului PSD DAN CLAUDIU TANASESCU este o tanara pe nume ANASTASIIA FEDORENKO.

Si acum vine partea de senzational.

Ce o recomanda pe tanara in acest post pentru cu care este platita cu 1.500 de euro? Vorba schech-ului  o recomanda talentul sau familia? Nici una si nici alta. Tanara are 27 de ani, tinerica tare. Domnul europarlamentar are 50 de ani.

Sa nu ne preocupam de varsta. Ce au vrut unii sa scoata in evidenta este faptul ca ANASTASIIA FEDORENKO este o ex balerina si dansatoare. Si pe desupra nu vorbeste limba romana. Asa, si?

Au ilustrat articolul cu pozele domnisoarei asistente. Dar intentionat au pus poze care apar  oricum in FACEBOOK-ul domnisoarei. Poze in care domnisoara asistenta ilustreaza motivele pentru care ar fi fost angajata. Asa au concluzionat unii.

Ca, vezi doamne la cum arata ce nevoie este sa aiba alte calitati? Pozele in care apare ANASTASIIA o arata in costum de baie pe un yacht sau pozand fara grija pe o alee.
Ce vina are domnisoara ca arata bine?

Cine este de vina ca natura si genele bune  au transformat-o intr-o FRUMOASA? E ceva gresit? Domnisoara ANASTASIIA FEDORENKO nu mai este domnisoara pentru ca este casatorita.
Si aici este o alta surpriza. Frumoasa ANASTASIIA FEDORENKO este casatorita cu cine credeti?

Este maritata cu UN ROMAN. Nu va asteptati nu-i asa? Dar cum il cheama pe sotul roman al doamnei FEDORENKO? Nu stim.

Daca nu cunoaste limba romana ANASTASIIA FEDORENKO mai are timp sa invete. Dar este cunoscatoare a doua limbi straine rusa si engleza. Sa ne uitam in CV-ul doamnei si sa vedem daca merita postul de asistenta al unui europarlamentar roman.

Trebuie sa fim cinstiti si sa spunem ca frumoasa bruneta nu numai ca arata splendid dar mai are si ceva cunostinte. Pentru ca atributele fizice sunt impresionante.

Si nu este doar dansatoare si balerina. Adica ex dansatoare si ex balerina. Are si un master sau credeti ca te poti angaja la PARLAMENTUL EUROPEAN doar pentru ca arati bine.

Si daca un europarlamentar are dreptul sa isi formeze propria echipa ce putem spune ca nu e adevarat si corect? Dimpotriva ei , europarlamentarii au acest drept de a-si angaja propria echipa.
ANASTASIIA FEDORENKO CLAUDIU TANASESCU ASISTENTA

Iar romanul, domnul europarlamentar  a vrut sa angajeze pe post de asistenta la biroul sau europarlamentar pe doamna ANASTASIIA FEDORENKO ce avem noi a spune?

Sa ii adresam felicitari doamnei FEDORENKO pentru calitatile care au facut-o sa ajunga la PARLAMENTUL EUROPEAN la BRUXELLES. Cine  este ANASTASIIA FEDORENKO?

ANASTASIIA FEDORENKO s-a nascut la 27 februarie 1987 in UCRAINA. Genele bune i-au daruit un trup de fotomodel. Dar ea a ales sa devina dansatoare. Fie ca pasiunea ei este si a fost pentru o perioada dansul fie ca prin acest hobby poti castiga mai multi bani.

ANASTASIIA FEDORENKO masoara 1.73 centimetri inaltime.

Dimensiunile ei sunt 87-63-92.

Are parul lung si drept. Este bruneta.

Dimensiunile acestea lucrate cer si o masura a rochiei ca pentru o balerina. ANASTASIIA poarta 36-38 la rochii.

Masura la pantofi este 38-39.

Are ochii verzi si stie sa isi puna in valoare calitatile fizice.

Ce scrie pe diploma de absolvire? A studiat la UNIVERSITATEA NATIONALA KIEV specialitatea coregrafie.

ANASTASIIA are un MASTER in coregrafie dar si in aesthetics& artistic culture.

Este si profesora de  ETHICS. Si in afara acestor studii mai este specialista in dansuri moderne, dansuri irlandeze, folclor,dansuri de balroom vals, tango si dansuri latine.

S-a implicat si in moda, fotografii de moda, fotografii de catalog de moda, apoi runaway modelling,editorial modelling si convention and trade show modelling.

A participat in calitate de balerina la numeroase spectacole, showuri de moda, shooting-uri chiar  videoclipuri. A facut parte din trupa "THE RHYTM OF HEART" din MYKOLAIV, UCRAINA.

A dansat si in timpul liceului in specatcole deci e clar ca domnisoara a dovedit ca este extrem de talentata in domeniul ei in dans.

Intre 2007 si 2009 a fost head dancer pentru nava de croaziera MSC CRUISE. A dansat ca solista dar si alaturi de colegii de trupa in spectacole pentru turistii aflati pe nava de croaziera MSC CRUISE.

Dansul a adus-o in fata publicului si in spectacolele MSC FANTASIIA organizate de WEP PRODUCTIONS.

In  2012 a fost dansatoare, profesoara, coordonatoare de spectacole. S-a apucat si de fitness si a devenit instructor. A dansat pentru CENTER IMPULS in BELGIA.

A facut ce a stiut ea mai bine. SA DANSEZE. Vedem ca ajunsese deja in BELGIA prin intermediul pasiunii sale pe care a stiut sa o transforme intr-un job.

Si-a  facut propria firma de dans in 2012 unde preda si danseaza. S-a casatorit. A avut prilejul sa calatoreasca si sa vada o mutime de locuri fascinante la care altii doar viseaza.
A predat ore de balet inca din 2005.

Balet, dans clasic, dansuri moderne, show-uri de moda, cataloage de moda, profesoara de dans , instructor de fitness. Spectacole in trupe din UCRAINA.

Si acum a facut trecerea de la pasiunea pentru dans la un alt job. Acela de asistent la un birou de europarlamentar in PARLAMENTUL EUROPEAN la BRUXELLES.

Acum este angajata cu acte in regula la PARLAMENTUL EUROPEAN. Numele ei apare pe situl PARLAMENTULUI EUROPEAN. Nu este o reusita?

De ce atunci cand vorbim de o dansatoare trebuie sa ne gandim numai la modul peiorativ?

Nu toate dansatoarele trebuie bagate in aceeasi galeata nu? Nu toate au minte "putina" si sunt doar bine dotate fizic.
 ANASTASIIA FEDORENKO WIKI CLAUDIU TANASESCU

Vorbim despre o tanara care a inceput  sa danseze dar a urmat o scoala de specialitate.

Si despre orele de munca nenumarate in studioul de balet vorbeste cineva? Nu judecati si nu cautati senzationalul.

Asta este o stire pentru unii. Un europarlamentar roman a angajat pe post de asistenta o tanara  ucrainianca casatorita cu un roman.

Si oare de ce au angajat-o? Doar pentru ca araa bine?

Sper ca nu toti ati uitat-o pe o alta domnisoara europarlamentar de Romania care vorbea in afara subiectului  si stalcea limba romana intr-un mod crunt.

Daca discutam cine ar trebui sa fie angajat intr-un birou de europarlamentar asta ar fi alta poveste. Ca doamna ANASTASIA FEDORENKO este la baza dansatoare .

Si este angajata la PARLAMENTUL EUROPEAN la BRUXELLES.

Si reprezinta doamna ex dansatoare ucrainianca interesele ROMANIEI la BRUXELLES nu stiu daca e o intrebare. Este doamna ANASTASIIA FEDORENKO europarlamentar sau doar asistent?

Oricum tanara doamna a reusit sa intre in vizorul presei care ii va urmari de aici inainte evolutia profesionala.
MAI POTI CITI