12 Vedete din Romania inscrise la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!“ : 21 de zile, 2 gazde si o jungla plina de pericole

Daca Antena 1 ataca 2015 cu  Insula Tentatiilor atunci sa vedem care este raspunsul PRO TV. 

„I’m a celebrity, get me out of here / Sunt celebru, scoate-ma de aici!“ este concursul extrem cu care PRO TV vrea sa rupa audienta in acest an.

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!“ va fi difuzata zilnic în prime-time, fiind în primul rând un test de supravietuire pentru 12 vedete din Romania care trebuie sa lase deoparte stilul de viata cu care s-au obisnuit pentru o experienta extrema în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla.

Inceputul anului 2015 aduce in grila PRO TV cel mai mare, spectaculos si asteptat reality-show din lume.

21 de zile, 12 vedete participante si 2 gazde vor fi „actorii” show-ului ce va fi difuzat de Pro TV.

“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” va fi în primul rând un test de supravietuire pentru 12 vedete din Romania care trebuie sa lase deoparte stilul de viata somptuos pentru o experienta extrema în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla.
vedete concurs sunt celebru scoate-ma de aici

Pe intreaga perioada concursului, participantii la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!“ vor fi filmati în permanenta.

Participantii la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!“ trebuie sa doarma sub cerul liber, sa faca dus folosind cascada din apropiere, sa renunte la orice fel de contact cu lumea exterioara si la obisnuitele zilnice care de obicei le fac viata atat de placuta.

Concurentii de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!“ vor fi nevoiti sa se adapteze conditiilor austere din jungla africana, îndeplinind sarcini zilnice pentru a-si asigura supravietuirea atât a lor, cât si a celorlalti participanti.

Bobonete si Cabral sunt cele 2 vedete Pro TV au luat drumul Africii de Sud pentru noul show extrem.

Cabral a declarat sincer ca  nascut si crescut fiind în Berceni se gandeste cu groaza la toate taratoarele, zburatoarele si mergatoarele africane. Cabral spune ca el este facut sa supravietuiasca în Carpato-Danubiano-Pontic, nu în jungla africana.

In schimb, Mihai Bobonete este foarte incantata de propunerea venita din partea Pro TV de a gazdui o astfel de emisiune.

Spune ca o sa plece in Africa de Sud, cu umorul sau deja cunoscut si impreuna cu negrul roman – Cabral. Spera sa se distreze pe cinste si  mai ales ca o ia acest concurs ca pe o provocare "spirituala" venita de la Dumnezeu, gen: "Te rog, du negrul inapoi la origini!
MAI POTI CITI