URARI crestine de Anul Nou 2015. Urari amuzante pe care le puteti trimite de Revelion 2015

Urari crestine (urari religioase) de Anul Nou 2015. Urari crestine de Anul Nou 2015. Mesaje crestine de Revelion. SMS-uri crestine pe care le puteti trimite prietenilor la cumpana dintre ani

Un 2015 in care sa ai tot ce nu poti cumpara cu bani!

Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce vine sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite! La Multi Ani!

Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!
urari crestine de revelion mesaje religioase de anul nou 2015
Urari religioase de Revelion La Multi Ani

Anul Nou sa iti aduca sanatate si putina munca, sa fi buna si iubita si o viata fericita si multi bani, daca o sa ai si la alti o sa dai. La multi ani 2015!

Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, eu va doresc tot cei mai drag, multi ani si fericire! La multi ani!

Fie ca toate visele pe care le fauriti în aceste zile magice sa se împlinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie în inimi, iar în case fericire si belsug. La multi ani

In primul rand iti doresc multa sanatate si fie ca anul 2015 sa iti umple inima de bucurie si fericire. La multi ani!

Cand Dumnezeu te are drag / Si te ia in paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta inainte / Nu-ti da nici bata nici toiag / Iti da pricepere si minte. La Multi Ani.

Urari de ”La multi ani” de Anul Nou 2015. MESAJE amuzante de Revelion

Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus în bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi Bani)!

Momentele speciale ale sfârsitului de an sa-ti aduca veselia în casa, bani în buzunar si poate un Mertan!

Catelus cu parul cret / Sa ai jeep-ul în cotet / Sa ai vila cu piscina / Pe Madonna ca vecina / O lopata pentru bani / La anul si la multi ani!

Noul an sa va aduca belsug în casa, bucate pe masa, valuta în cont, un iaht în port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!

Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decât dusmani!

Lovite-ar trenul fericirii / Trasni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada în cap un sac cu bani /Si un bilet cu La multi ani!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Sub un cer înalt de stele, si cu bani si fara bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-si spune: La multi ani! Noul An sa fie un an mai bun!