Rocsana Marcu si Lavinia Stoica WIKI de cancan cu scandal 'live' la Antena Stars

Cearta LIVE la Antena Stars intre Rocsana si Lavinia.

Formatia Sissy Girls a luat nastere la începutul anului 2012. Rocsana Marcu si Lavinia Stoica, membrele trupei Sissy Girls, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului de televiziune “Trasnitii”.

Rocsana Marcu si Lavinia Stoica au avut ocazia sa colaboreze pe plan muzical pentru Prima TV.

Dupa desfiintarea formatiei Sissy Girls, Rocsana Marcu s-a orientat spre televiziune, iar Lavinia Stoica a ajuns in acest moment sa aiba doua joburi care nu au nici o legatura cu muzica.

Lavinia Stoica este acum agent de turism si preda ore de fitness.
wiki rocsana marcu blog vedete

Rocsanei Marcu i-a placut mereu sa studieze motiv pentru care este absolventa facultatii de Comunicare si Relatii publice,are un master in Terorism si Securitate Nationala, absolventa a Institutului Diplomatic Roman cat si studii de specialitate in domeniul Diplomatiei.

“Mata blanda zgarie rau”, pare a fi zicerea populara care i se potriveste Rocsanei Marcu.

Cel putin asa o descrie fosta sa colega de trupa, Lavinia Stoica.

“Nu as vrea sa detaliez, pot sa spun doar ca Rocsana mi-a facut niste nedreptati grave, si cel mai urât mi se pare comportamentul ei de dupa despartirea trupei”, a pulsat Lavinia Stoica manusa în fata prezentatoarei de la Antena Stars.

Insa ea nu s-a oprit doar aici: “Desi eu nu i-am gresit cu absolut nimic, dimpotriva, în loc sa îsi ceara scuze pentru ce stie ea ca a facut, Rocsana nu m-a invitat nici macar o data în emisiunea pe care o prezinta. De fapt, nici nu stiu cum a ajuns la Antena Stars, ca nu se pricepe la nimic! Rocsana e penibila!”.

La auzul acestor acuzatii grave, fostul “Iepuras” Playboy nu a vrut sa lase lucrurile asa: “Am avut colaborarea cu ea acum doi ani. Lavinia nu are voce! Eu am ajutat-o cu toti banii! Eu am platit si videoclipul din banii mei si alte multe cheltuieli. Nu avea bani, eu plateam tot”.

Si asa Antena Stars a mai adunat ceva audienta din cearta celor doua "bunaciuni" media.