REZUMAT YAMAN SERIALUL MEDCEZIR CU CAGATAY ULUSOY SI SERENAY SARIKAYA

Din 12 decembrie incepe la KANAL D, serialul turcesc MEDCEZIR (tradus in YAMAN, dupa numele personajului principal) si nimic nu este mai potrivit decat un scurt rezumat Yaman.

In varianta originala serialul Yaman are 2 sezoane a cate 38 de episoade fiecare. La noi depinde de cei de la Kanal D, daca se va respecta structura initiala a episoadelor.

YAMAN Sezonul 1  Episodul 1 - Episodul 38: Septembrie 13, 2013 - Iunie 13, 2014

YAMAN Sezonul 2 Episodul 39 - Episodul 76: Septembrie 12, 2014 - Iunie 12, 2015

Rezumat YAMAN serial Kanal D

Yaman (Cagatay Ulusoy) este personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi opuse de cele mai multe ori: lumea oamenilor bogati si cea a saracilor.

Yaman reprezinta personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.
rezumat yaman medcezir cagatay ulusoy blog vedete
Cagatay Ulusoy si iubita lui Serenay Sarikaya
Cand Yaman este luat de pe strazile sarace din Tozludere de catre avocatul Selim Serez (Baris Falay) si de catre sotia acestuia, Ender (Mine Tugay), acestia nici nu banuiesc ce schimbari va produce acest tanar  in vietile lor si ale celor din jur.

Mert (Taner Ölmez), fiul lor educat si introvertit, il considera pe Yaman frate si prieten caruia ii impartaseste modul lui ciudat de a privi lumea, dar si incercarile si necazurile prin care trece in incercarea de a castiga inima lui Eylül (Hazar Ergüçlü).

Yaman se va indragosti curand de Mira Beylice (Serenay Sarikaya), dar dragostea lor este incercata permanent de incapacitatea tinerilor indragostiti de a scapa de trecut si de prejudecatile celor din jur.

Pe parcursul episodului 49 Yaman este profund ranit cand va afla despre jaful lui Kenan. Aceasta situatie ii va aminti lui Yaman, din nou, de ce trebuie sa stea departe de Mira.

Cum Yaman se învinovateste, Mira este cea care îl ajuta sa se confrunte cu realitatea.

Ei incep sa discute motivele reale care i-au separat, acest lucru insemnand un pas pentru Yaman.

Dar Mira este înca ranita si indurerata.

Episodul 1 din YAMAN se termina atunci cand Yaman chiar nu mai are unde sa se duca, pentru ca mama lui, de suparare ca el a plecat, îl înjunghie pe sotul ei care va sta în spital.

Nevin ajunge la închisoare, avandu-l tot pe Selim Serez drept avocat.

Acesta il convinge pe Yaman sa revina la ei, sa accepte ajutorul lor, cu conditia sa stea departe de probleme.

Acesta a fost micul rezumat al serialului YAMAN de la KANAL D, un serial trucesc care merita vazut pana la ultimul episod.EPISODUL 51 YAMAN SERIALUL MEDCEZIR CU CAGATAY ULUSOY (fragment)

Actori YAMAN
  1. Çagatay Ulusoy - Yaman Koper
  2. Serenay Sarikaya - Mira Beylice
  3. Baris Falay - Selim Serez
  4. Mine Tugay - Ender Serez
  5. Taner Ölmez - Mert Serez
  6. Hazar Ergüçlü - Eylül Buluter
  7. Sebnem Dönmez - Asude "Sude" Beylice
  8. Murat Aygen - Faruk Beylice
  9. Can Gürzap - Asim Sekip Kaya "Bay ASK"