PAULA, fata de 16 ani din Baia Sprie a murit ucisa. Filmul ultimelor clipe inregistrat de o camera de supraveghere

Craciun tragic pentru Paula, fata de 16 ani din Baia Sprie gasita moarta.

Parintii Paulei, Cristi si Anca, fata de 16 din Baia Sprie gasita moarta sunt in stare de soc.

Paula a fost gasita moarta la aproximativ 200 de metri de locuinta sa, în spatele policlinicii din Baia Sprie.

Ultimele clipe din viata Paulei (16 ani) au fost surprinse pe o camera de supraveghere din orasul Baia Sprie.

La ora 20.36 Paula a fost inregistrata video in apropierea locuintei. Se pare ca fostul ei iubit, Edy ar fi urmarit-o si ar fi atacat-o miseleste, intr-un acces patologic de gelozie.

Conform unor informatii neoficiale se pare ca principalul suspect in varsta de 18 ani (EDY, fostul iubit al Paulei) ar fi recunoscut crima in fata anchetatorilor.
facebook paula baia sprie a murit ucisa de iubitul ei

Acesta ar fi spus ca ar fi fost beat in momentul comiterii faptei si nu si-a dat seama ce a facut, relateaza site-ul www.actualmm.ro.

Pagina de Facebook a Paulei din Baia Sprie este plina de mesaje de condoleante si de luari de pozitie la limita legii dar care daca tinem seama de violenta si cruditatea acestei tragedii, isi au partea lor de adevar.

Cum a fost ucisa Paula din Baia Sprie?

Ei bine, pana in aces moment se stie ca fata in varsta de 16 ani a plecat ieri dupa amiaza cu mai multe prietene la patinoarul din Baia Mare.

Aseara, in jurul orei 20.30 a fost inregistrata pe camerele de supraveghere din oras cum se indrepta spre casa. Era singura. Mai avea 200 de metri pana la domiciliu.

Dupa ce a iesit din raza camerelor nu se mai stie ce s-a intamplat cu ea. Parintii Paulei au sunat-o toata noaptea. Au cautat-o. Fara niciun rezultat.

Dimineata au dat-o disparuta la politie. In jurul orei 11.30, un localnic a anuntat politia ca a gasit o persoana decedata.

Imediat s-a constituit echipa de cercetare a politie condusa de un procuror criminalist.

Pe pagina de Facebook a Paulei mesajele de condoleante curg fara incetare.