Klaus Iohannis si sotia Carmen, Vacanta in Palm Beach, America la familia Marius si Zuzana Vecerdea si nu la o "sueta" neoficiala cu Obama

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis pleaca in vacanta. 

Si nu orice vacanta, familia Iohannis pleaca intr-un scurt concediu in America.

Dupa ce Klaus Iohannis a facut acest anunt, mai toti analistii si analistele au inceput sa isi dea cu parerea despre vacanta secreta si misiunea "misterioasa" din spatele ei.

Au sarit repede limbile lungi sa se extazieze melodramatic: iata Presedintele merge sa se intalneasca cu Obama si Joe Biden, o suprema onoare si recunoastere...

Adeptii teoriei conspiratiei au sarit ca arsi si au inceput sa spuna soptit ca, 'stapanii din umbra', Illuminati, Masonii etc l-au "chemat la raport" pe Presedintele Iohannis.

Asadar anuntatul concediu a lui Iohannis a ajuns subiect de mare fierbere jurnalistica.
wiki oculta conspiratie klaus iohannis

Insa spre dezamagirea ambelor tabere, lucrurile sunt mai simple, mai pamantesti.. mai de la tara.

Klaus Iohannis merge în Palm Beach aproape in fiecare an, de cand este primar. Iar din 2010 are si un motiv mai sentimental.

Familia Iohannis a botezat primul copil al familiei Marius si Zuzana Vecerdea.

Vicky este fetita cuplului Marius si Zuzana Vecerdea, copilul pe care familia Iohannis l-a botezat in religia Evanghelica.

Marius si sotia sa Zuzana, care e de origine slovaca, hotarasera de mult sa isi boteze copilul in religia ei, evanghelica (care este si religia lui Iohannis).

Iar cum Marius era mai demult prieten cu Klaus Ionahnnis acesta ia spus ca nu cunoaste alt nas evanghelic si ca acesta este "motivul cel mare" pentru ii poate refuza cererea.

Fostul Primar al Sibiului a acceptat si a botezat-o pe fetita cuplului Marius si Zuzana Vecerdea.

Acum ca am lamurit misterul "vacantei oculte" a lui Iohannis in America va mai putem spune ca nu doar America este destinatia preferata pentru vacanta a actualului cuplu prezidential.

Ziarul Click scrie ca cei doi au fost in vacanta in Caraibe, in Republica Dominicana, in Bahamas, dar si in alte insulite exotice.

Si.... cum ramane cu Obama si Biden? Nu vin ei sa se "inchine la minunea din Sibiu'?

Se pare ca romanii au o nevoie acuta de 'supereroii' care sa ii faca sa viseze frumos la un viitor luminos.

Iar acum Iohannis reprezinta acest "cavaler teuton" al politicii romanesti.

Dar cand visul frumos se va termina? Ne vom trezi sau o vom lua de la capat din nou?
MAI POTI CITI