Inscrieri „Kitchen Nightmares” Pro TV in curand pentru primul sezon din 2015 cu Adrian Hadean

Dupa succesul cu Master Chef, Adrian Hadean se pare ca a fost ales de mai marii Pro TV sa prezinte un nou show culinar in 2015. 

Astfel conform comunicatului oficial a PRO TV din primavara lui 2015 va incepe „Kitchen Nightmares”. In acest moment insa, nu se specifica in ce mod se vor face inscrierile pentru "Kitchen Nightmares". Insa cu siguranta cei de PRO TV ne vor da mai multe detalii despre inscrierile si regulamentul emisiunii COSMARELE BUCATARIEI.

Emisiunea originala „Kitchen Nightmares” ce il are in rol principal pe Gordon Ramsay a inceput sa fie difuzat acum 10 ani in Marea Britanie, fiind ulterior difuzat in peste 150 de tari.

123 de restaurante din 99 de orase au fost vizitate pana in acest moment de faimosul Master Chef, Gordon Ramsay,  ce a gazduit varianta britanica a acestei productii de succes.
Kitchen-Nightmares-Inscrieri-Online_Pro-TV-2015

Spre deosebire de Mastre Chef, formatul „Kitchen Nightmares” presupune schimbarea completa a restaurantelor aflate in situatii extrem de delicate.

Emisiunea culinara "Kitchen Nightmares" este un reality-show în cadrul caruia mai multe restaurante deplorabile, rau-famate sau în pragul închiderii, vor fi transformate radical cu ajutorul unui chef celebru.

În cazul show-ului "Kitchen Nightmares" Romania, cel care va salva si reinventa restaurantele se preconizeaza a fi Adrian Hadean.

Se pare ca Adi Hadean va trebui sa plece si prin tara, proiectul nefiind dedicat doar restaurantelor din Bucuresti.

Dupa cum spuneam versiunea din Romania a „Kitchen Nightmares” va fi difuzata in prime time, incepand cu primavara lui 2015.

Gazda emisunii va avea la dispozitie cateva zile pentru a salva de la faliment si imbunatati restaurantele, venind cu idei fresh si strategii inovative de business.

Vor fi examinate pana in cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucatarii, personalul sau echipa de servire.

In prima zi, CHEF-ul va identifica problemele cu care se confrunta proprietarii restaurantelor.

Va urma desigur punerea in aplicare a planului de actiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor si discutia cu intreg staff-ul restaurantului, inducand o stare generala descrisa de un singur cuvant: schimbare.

Apoi, restaurantul va fi inchis pentru a incepe marea schimbare, de la meniuri, la service.

In ultima zi, proprietarul restaurantului inscris la „Kitchen Nightmares” va descoperi schimbarile iar CHEFul ii va prezenta meniul, schimbarile decorative, imbunatatirile din bucatarie si modalitatile de promovare.

Pentru cei curiosi este bine de stiut ca PRO TV a mai achzitionat showul de reality „I’m a celebrity, get me out of here/Sunt celebru, scoate-ma de aici!“, plus inca alte doua formate de televiziune: „Brendan’s Love Cruise“, „Superior Interiors“.
MAI POTI CITI