HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 - VEDETELE SI ASTROGRAMA SARBATORILOR

Scurte predictii astrologice despre zodii si cum va fi horoscopul lor de Craciun 2014 si Revelion 2014. Horoscopul general al tuturor zodiilor de sarbatori pentru vedete si nu numai.

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 PESTI

Revelionul te va aduce aproape de o persoana pe care o îndragesti foarte mult, iar noaptea dintre ani ar putea fi de neuitat,.

Asta daca Pestele va renunta la timiditate si nu îi va fi teama sa faca primul pas!

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 VARSATOR

Esti pus pe distractie si febra cumparaturilor de Craciun te-a cuprins deja. Ca si nativ al zodiei Varsator ai grija sa nu îti cheltuiesti toate economiile, pentru ca s-ar putea sa apara si situatii neprevazute care sa iti strice planurile.
horoscop urania acvaria craciun revelion 2015

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 CAPRICORN

Abia astepti zilele de stat acasa si serile alaturi de cei dragi. Craciunul îti va rezerva ca si nativ al zodiei Capricorn cateva surprize si ai sanse mari sa te întâlnesti cu cineva din trecut, care ti-a marcat o anumita perioada a vietii tale.

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 SAGETATOR

Ca si nativ al zodiei Sagetator esti în culmea fericirii când te gândesti la sarbatorile de iarna. Insa cum pentru tine nu prea exista Craciun fara zapada, probabil ca îti vei lua grupul de prieteni si veti porni într-o mica dar binemeritata vacanta la munte.

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 SCORPION

De câteva luni visezi la orele de somn prelungit, la mâncarea delicioasa si la farmecul sarbatorilor. Desi nu vei avea prea multe zile libere de sarbatori, tot ce îti doresti e sa le petreci alaturi de cei dragi. Nascut in zodia Scorpion te asteapta cateva surprize în perioada Craciunului si o excursie neplanificata alaturi de o persoana apropiata.

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 ZODIA BALANTA

Nativ al zodiei Balanta, esti genul de persoana care prefera sa petreaca sarbatorile acasa, relaxându-se si mâncând bunataturi. Ai grija sa nu faci vreo indigestie datorita exceselor alimentare. Altfel, te vei bucura de vacanta, dar vei si munci în acest timp, pentru ca tu nu poti sta degeaba prea mult timp.

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 ZODIA FECIOARA

Ai grija la accidente! Agitatia te-a cuprins si pe tine si parca nu mai poti gândi cum trebuie! Încearca sa te calmezi. Pentru tine ca si nativa sau nativ al zodiei Fecioara, surprizele se vor tine lant de sarbatori si sunt sanse ca cineva cunoscut sa îti declare dragostea sa.

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 ZODIA LEU

Tu nu întelegi de ce oamenii se agita atât de mult în perioada sarbatorilor, dar esti fericit ca vei avea câteva zile de concediu în care sa te relaxezi. Sarbatoarea Craciunului va fi exact asa cum ai visat, dar Revelionul 2015 s-ar putea sa nu te prinda acolo unde ti-ai fi dorit de fapt cu adevarat.

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 ZODIA RAC

Febra cadourilor te-a cuprins înca din octombrie, asa ca de sarbatori nu te vei agita prea mult în acest sens. Nascut in zodia Rac tu te vei relaxa, vei merge la câteva petreceri si probabil ca îti vei întâlni vechii prieteni. Revelionul 2015 îti aduce cateva surprize "surprinzatoare".

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 GEMENI

Ca si nativ al zodiei Gemeni esti pus pe distractie, ca întotdeauna! Organizezi petreceri peste petreceri, întâlniri, nopti de clubbing… ba chiar si petrecerea de revelion! Esti foarte fericit sau fericita la gandul ca te vei distra asa cum n-ai mai facut-o de mult timp.

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 TAUR

Pe tine nu te entuziasmeaza atât de tare vacanta, pentru ca esti super dedicat muncii. Totusi, te bucuri la gândul întâlnirilor cu familia si prietenii. Noul an 2015 îti va aduce provocari pe masura puterii tale de munca (specifice zodiei Taur)  si multe oportunitati de promovare la locul de munca!

HOROSCOP CRACIUN SI REVELION 2015 ZODIA BERBEC

Esti foarte entuziasmat de venirea sarbatorilor si abia astepti sa pleci în vacanta la ski. Pentru ca esti o persoana super activa, vei avea un concediu plin de aventuri. Ai grija doar sa te întorci la serviciu cât de cât relaxat, în luna ianuarie 2015!
MAI POTI CITI