Brad de CRACIUN senzational de la Magazinul de Brazi - Romania lucrului bine facut chiar exista

Un Craciun de poveste alaturi de un brad de Craciun de basm.

Povestea bradului de Craciun este simpla. Se intampla ca uneori memoria sa iti joace feste si sa uiti cat ai dat pe bradul de Craciun de anul trecut.

Sa uiti cata bucurie ti-a adus tie si celor dragi un brad de Craciun natural (special crescut pentru asta!) anii anteriori, atunci cand fie vreme frumoasa, fie viscol si ninsoare, acest simbol universal al sarbatorii de Craciun a ajuns in casa ta.

Si se intampla sa crezi ca 'faci o mare afacere' cumparand un brad de Craciun la oferta, la un pret mult mic de cat a brazilor din anii anteriori.

Cumperi bradul de Craciun la oferta si primesti ce ai comandat de buna voie si nesilit de nimeni.

brad senzational de craciun magazinul de brazi

Si in loc de bradul maret, de un verde proaspat si mirosind ca in padure (de fapt ca in ferma de brazi din Normandia) ai in casa un 'bardut' care parca nu isi gaseste locul in casa.

Si atunci cu speranta, dar si cu teama, (nu dupa bani ci dupa faptul ca anul acesta frumusetea Craciunului va fi ciobita) pui mana pe telefon si suni la firma de unde l-ai comadat.

Si in mod magic ( ca doar e Craciunul) dai la capatul telefonului de o persoana pe care nu ai vazut-o in viata ta si care in loc sa iti spuna sec si rece: "ati primit ceea ce ati comandat", gasesti o persoana care este plina de bunavointa si intelegere in a te face sa primesti ceea ce de fapt ti-ai dorit.

Si Romania lucrului bine facut se intampla! Fara nicio legatura cu sloganul vehiculat de politicieni.

Se intampla ca ceea ce in afaceri se numeste situatie Win to Win sa existe in Romania zilelor noastre.

Si da, acum avem un brad de Craciun senzational, un brad de Craciun de un verde proaspat si nefiresc de intens.

Multumim Silva Group Romania! Multumim Magazinului de Brazi care in acest an ne-a demonstrat ca magia Craciunului exista cu adevarat! (R.I)
MAI POTI CITI