REZUMAT Cenusareasa 2015 - Noua Cinderella cu vedetele Kate Blanchett, Lily James si Helena Bonham Carter

Cinderella (2015) este adaptarea celebrului basm, "Cenusareasa", de aceasta data o interpretare filmografica in versiunea regizorului britanic Kenneth Branagh. 

"... A live-action retelling of the classic fairy tale about a servant step-daughter who wins the heart of a prince..."

Rezumatul filmului Cinderella ar putea fi condesat astfel: cand tatal ei moare, frumoasa Ella (interpretata de Lily James) are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege.

Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, Ella ar putea usor sa-si piarda speranta, dar nu uita sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "fii buna si ai curaj".

Viata Cenusaresei se schimba o data pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului.
rezumat online cenusareasa 2015 film cu Lily James

Oare il va mai intalni?

Regizorul Kenneth Branagh a declarat ca in aceasta noua ecranizare a basmului  "Cenusareasa" el vrea sa ofere o perspetiva fresh, mai vie, din perspectiva fiecarui personaj. 

Kenneth Branagh a vrut sa recreeze acea lume de basm si sa ii ofere un aer contemporan.

Neiuitand ca basmul Cinderella are atat o parte intunecata, dar si una stralucitoare, fastuoasa.

Lily James, cunoscuta fanilor ei din serialul britanic "Downtown Abbey" este actrita care a fost aleasa sa o joace pe Cenusareasa.

Din distributia filmului CINDERELLA (2015) fac parte si Cate Blanchett in rolul mamei vitrege, Helena Bonham Carter, Stellan Skarsgard si Richard Madden.

Cele doua vedete, Cate Blanchett si Helena Bonham Carter fac senzatie in primul trailer.

Trailer Cinderella (2015) pe care va invitam sa il vedeti pentru a va face o impresie despre cum vede Kenneth Branagh (din punct de vedere cinematografi) celebrul basm.


Vezi online primul TRAILER a filmului CINDERELLA (2015) - noua versiune DISNEY asupra basmului Cenusareasa

Scurta Biografie LILY JAMES

Lily James s-a nascut in data de 5 aprilie 1989 in Esher.

Lily James are inaltimea de 1,70 m.

Lily James  pe numele adevarat Lily Thomson este o tanara actrita pe care ati mai vazut-o jucand in alte cateva filme si seriale: Downton Abbey (2010), Broken (2012) si Wrath of the Titans (2012).

In Downton Abbey, Lily Chloe Ninette Thomson a interpretat rolul lui Lady Rose MacClare, iar in Wrath of the Titans, Lily James a dat viata personajului Korrina.

Lily James a studiat actoria la Guildhall School of Music and Drama din London. Scoala pe care a absolvit-o in anul 2010.
MAI POTI CITI