REVELION 2015 hotelul Aurelius - Imparatul Romanilor din Poiana Brasov: preturi de la 150 euro

Revelion 2015 in Poiana Brasov la Hotelul de 5 stele Aurelius - Imparatul Romanilor. Meniu si cazare pentru un Revelion plin de stil.

Hotelul "Aurelius - Imparatul Romanilor" este situat pe marginea lacului din Poiana Brasov, cea mai cunoscuta statiune din Romania si ofera o priveliste unica asupra zonei montane.

Hotelul “Aurelius-Imparatul Romanilor” reprezinta fara doar si poate mandria hoteliera a statiunii, devenind in timp chiar un punct de atractie pentru turistii ce nu contenesc sa-si faca poze in apropierea lui.

Complexul arhitectonic realizat in anul 2006, aduce rafinamentul si nobletea caracteristice Alpilor Tirolezi pe malul lacului Miorita din statiunea Poiana Brasov (1030 metri altitudine).

Pachetul de Revelion 2015 in Poiana Brasov la Hotelul "Aurelius - Imparatul Romanilor" este valabil in perioada 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015.

preturi-revelion-2015-imparatul-romanilor-brasov

Preturile Revelion 2015 sunt: 
- 150 euro -superior room/loc in camera/noapte
- 160 euro - deluxe/executive room/loc in camera/noapte
- 200 euro - premier suite/loc in camera/noapte
- 250 euro -deluxe suite/loc in camera/noapte

Dupa cum am spus, Pachetul de Revelion de la Hotelul Aurelius - Imparatul Romanilor din Poiana Brasov este de 6 nopti (29 decembrie – 4 ianuarie) si include:
  • cazarea cu mic dejun, 
  • cinele, 
  • petrecere in fiecare seara cu joc si voie buna, 
  • masa festiva de Anul Nou,  
  • brunch-ul din prima zi a anului. 
Oaspetii hotelului "Imparatul Romanilor" se pot relaxa gratis la piscina, sauna, fitness sau jacuzzi.

Oaspetii  hotelului "Imparatul Romanilor din Poiana Brasov au la dispozitie 208 locuri de cazare, in 88 de camere dotate cu baie proprie, aer conditionat, cablu TV, telefon, radio, minibar, sala de conferinta, jacuzzi, sauna, sala de intretinere/sport:

14 superior room (60 mp)
35 deluxe room ( 100 mp)
16 executive room (120 mp)
18 premier suite
7 deluxe suite (200 mp)

Spatiile de cazare sunt mari si luminoase, mobilate luxurios, in stilul "Imparatul Romanilor" iar arhitectura interioara este foarte variata.
MAI POTI CITI