Mesaje de la Multi Ani pentru cea mai buna prietena de Sf Andrei: Andreea, Andra, Andrada, Andrea

MESAJE SF ANDREI SI ANDREEA FACEBOOK

Inainte de a trece la a va prezenta o mica selectie de mesaje de la multi ani pentru cea mai buna prietena de Sf Andrei, iata lista cu numele derivate din ANDREI.

Si pentru aceasta apelam la evidenta populatiei, pentru a ne lamuri ce nume se sarbatoresc de Sf Andrei.

Numele de Andrei vine de la grecescul Andreas si înseamna “curajos”, “barbatesc”.

Majoritatea româncelor, respectiv 279.147, poarta numele de Andreea, 24.329 numele Andra, iar 20.552 - Andrea.

De asemenea, 6.996 de femei poarta numele de Andreia, iar alte 350 Andruta si Andrusa.

mesaje sf andrei andreea mesaje sf andrei facebook

Potrivit statisticilor puse la dispozitia de structura specializata a Ministerului Administratiei si Internelor din Romania, majoritatea barbatilor, respectiv, 316.450, poarta numele Andrei.

Totodata, 12.099 poarta numele Andras, 3.265 - Endre, iar 3.784 numele de Andreeas sau Andreas.

De asemenea, statisticile existente la nivel national arata ca 730 de barbati poarta numele de Andreiu, 13 Andrusa si Andruta, iar alti 22 Andries.

Mesaje de la Multi pentru cea mai buna prietena de Sf Andrei si Andreea

1. La multi ani, draga Andreea! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

2. La multi ani, draga Andreea, doar bogatii sa iti aduca pe pamant mareea timpului, oceanul de secunde ce ne-mpresoara cu-ale sale unde.

3. Fie ca toate lucrurile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca! Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

4. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

5. La Multi Ani Andrea si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

6. Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai noroc si bucurie! La Multi Ani Andrada!

7. La multi , draga Andreea! De iubire-ncununata fie-ti viata. Brat la brat cu sanatatea , sansa sa te insoteasca , sa-ti astearna trandafiri peste calea ta lumeasca.

8. Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani Andra!

9. La multi ani, Andra! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu imi luminezi mie viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat care sa tina o viata intreaga!

10. La Multi Ani Andreea! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc si mereu iti voi fi aproape!
MAI POTI CITI