KLAUS IOHANNIS MASON - DESPRE MASONERIE, PRESEDINTELE KALUS WERNER IOHANNIS SI ROMANII PRINSI INTR-UN JOC OCULT

Francmasoneria "salveaza Romania" prin "nedoveditul" mason Klaus Iohannis?

Nu uitati cuvintele rostite de Iohannis validat ca presedinte de CCR: "Romanii au spus foarte clar: stop si de la capat".

Din nefericire, în ciuda retoricii, niciun politician ajuns la putere oriunde în lume nu are luxul de a spune „stop si de la capat”, din moment ce el trebuie sa construiasca pe greselile si succesele înaintasilor sai.

Ati votat liberi si in mod liber Presedintele Romaniei? 

Facem abstractie de manipulari emotionale pe care le face FaceBook si ne referim la lumea oculta a masoneriei romanesti si mondiale (www.theatlantic.com/technology/archive/2014/09/facebooks-mood-manipulation-experiment-might-be-illegal/380717/).
wiki kalus iohannis mason membru al francmasoneriei

Cum fara foc nu iese fum sa vedem, istoric, referirile din presa romaneasca asupra faptului ca Klaus Iohannis ar fi MASON.

Cert este ca Presedintele Klaus Johannis face el insusi parte din clubul Lions Sibiu si a fost chiar presedintele acestuia, intre anii 2004-2005.

Din cele doua cluburi sibiene mai fac parte omul de afaceri Ilie Vonica, directorul DSP Ioan Manitiu, deputatul Mircea Cazan si sotia sa, Adriana, fostul rector al ULBS, Dumitru Ciocoi Pop, medicul pediatru Mihai Neamtu, patronul societatii Geiger – care a castigat multe dintre contractele cu primaria Sibiu – Gheorghe Geiger, fostul prefect Ilie Mitea, dar si actualul prefect, Constantin Trihenea, presedintele Consiliului Judetean, Martin Bottesch si multi alti oameni cu influenta in Sibiu.

www.napocanews.ro/2009/10/klaus-iohannis-un-mason-spre-palatul-victoria.html

Maestrul masonilor din Romania, Generalul (r) Bartolomeu Constantin Savoiu, care este si Suveran Mare Comandor al Marii Loji Nationale Romane 1880 si totodata Co-Presedintele Executiv al Uniunii Mondiale Masonice Traditionale, a prezentat un comunicat de presa in care il felicita pe noul presedinte al Romaniei, Klaus Werner Johannis:

Salutam cu entuziasm victoria Presedintelui ales Klaus Iohannis

Duminica, 16 noiembrie 2014, cu o zdrobitoare majoritate, poporul roman l-a ales la Presedintia tarii pe candidatul dreptei nationale, dar si al majoritatii celor care pâna acum nu s-au exprimat. Coalitia socialista a carei victorie era prezentata ca sigura a suferit o neasteptata înfrângere.

Categorii întregi ale populatiei, de la tinerii care reprezinta speranta tarii noastre pâna la românii din diaspora, batjocoriti de guvernul actual, care au fost împiedicati prin diferite mijloace sa-si exercite dreptul la vot, s-au mobilizat într-un mod extraordinar.

La 25 de ani dupa ce martirii români au înrosit cu sângele lor lupta pentru înlaturarea tiraniei comuniste, înfrângerea socialistilor neo-comunisti, a noii genertii de profitori educati în spiritul vechii nomenclaturi, reprezinta un omagiu adus celor care s-au sacrificat pentru libertatea si democratia tarii noastre.

Klaus Iohannis a fost ales cu o extraordinara fervoare, caci el întruchipeaza dorinta poporului roman de a se debarasa de stafia comunismului care bantuie înca pe meleagurile noastre.

Cu toate ca: "Illuminati insider Christian Rakovsky (Chaim Rakover) revealed that while the goal of Freemasonry is Communism : The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism"

Asa ca declaratia lui Bartolomeu Constantin Savoiu  este de neinteles! Sau poate acesta este si scopul ei.

Cert este ca foarte multi analisti politici si ziaristi sustin ca sustinerea larga din partea partidelor politice pentru Klaus Iohannis s-a datorat atat in 2009 cat si in 2014 faptului ca este membru al Masoneriei.

In trecut s-a scris ca aceasta coordonare perfecta a lui Geoana-Oprescu-Antonescu în a promova un candidat unic la functia de premier se datorau ordinelor primite de la Marea Loja Nationala a Romaniei.

www.axa.info.ro/politica/viitorul-premier-va-fi-mason

www.ziartricolorul.ro/klaus-iohannis-omul-masoneriei-germane

Premierul sustinut de PNL, PSD si UDMR joaca si el la masa masoneriei, dar la un nivel cu mult mai mic. Klaus Johannis nu a recunoscut niciodata apartenenta sa la masonerie, însa s-a înconjurat de masoni.

Nicolae Nan, Ioan Berghezan, Ioan Tusinean, Andreas Huber si Steffan Mildner persoane cu influenta la Sibiu si francmasoni recunoscuti.

Mai mult, Klaus Werner Johannis face el însusi parte din clubul Lions Sibiu (grupare de sorginte masonica dupa anumite surse) si a fost chiar presedintele acestuia, între anii 2004-2005.

Dupa instalarea lui Klaus Werner Johannis în pozitia de primar la cârmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai prezenta in acest oras.

Printre acestia au aparut în centrul atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ (Societatea Germana de Colaborare Tehnica) din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.

Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care îsi desfasoara activitatea în cadrul Ministerului Federal de Interne German, în interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici în frunte cu Otto Schily.

"... My researches in Dornach, Switzerland, home of the Antroposophists of Steiner, did not yield any definitive results, as the "occult career" of Steiner is willfully ignored or brushed aside. Anyway, key-note speaker at Steiner's 165th birthday gathering there, which I attended purely by chance, was Otto Schily, ex-Minister for the Interior, Germany. This does not bode well : head of secret police, of police as such, etc. But he may simply have been a Waldorf student in his youth..." (sursa: www.henrymakow.com/edgar_1.html)

www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1736053-tabla-sah-intereselor-gtz.htm

www.atac-online.ro/21-10-2009/Klaus-Johannis-si-Lucian-Croitoru-sunt-masoni.html

“Pana la aceasta zi, Marea Loja Nationala a Romaniei a declarat si a facut-o, sustinand presedintia, guvernul Romaniei, dar din pacate, pentru ca in toti acesti opt ani si-au manifestat o ignoranta fata de institutia francmasonica, avem si s-a hotarat in aceasta dimineata in tinuta de mare consiliu, de retragere totala a sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului unde intra inclusiv presedintia si guvernul“, declara, la acea vreme, Viorel Danacu.

Dupa cum se vede, problema legaturii dintre masonerie si Klaus Iohannis a inceput sa fie dezbatuta in presa romana incepand cu anul 2009 cand s-a pus problema ca fostul Primar al Sibiului sa fie desemnat Prim ministru a Romaniei.

Acum, in 2014, intrebarea: este Klaus Ionahnnis mason sau nu, redevine din nou de actualitate.
MAI POTI CITI