CINE ESTE TANARUL BOLNAV DE SIDA DIN NAVODARI DESPRE CARE SCRIE CANCAN

ATENTIE! BOLNAV DE SIDA IN NAVODARI

Isteria infectarii cu HIV SIDA la elevi si eleve ajunge si in NAVODARI.

Cancan lanseaza stirea ca nefericitul si tragicul caz de infectare cu HIV/SIDA din Segarcea se repeta si la malul marii.

Mai precis in Navodari ar exista un tanar cu o varsta de aproximativ 30 de ani care ar fi infectat neintentionat cu HIV SIDA mai multi elevi de clasa a XII-a.

Cei de la Cancan insa nu dau numele tanarului din Navodari.

Reporterii Cancan au realizat un interviu audio cu acesta tanar gay, care a si fost postat pe site-ul publicatiei respective.

La fel cum numelui tanarului din Navodari bolnav de SIDA este tinut ascuns, la fel si vocea acestuia a fost distorsionata.

Din interviul postat pe www.cancan.ro aflam ca singura diferenta fata de cazul Segarcea este insa ca tanarul a aflat ca este bolnav dupa ce ar fi infestat, fara voia lui, o alta persoana.

numele tanarului din navodari bolnav de hiv sida
Bolnav de SIDA in Navodari
Care la randul ei ar fi contaminat cu SIDA alte zece eleve ale unui liceu din Navodari!

Tanarul din Navodari bolnav de SIDA a subliniat ca stie ca este purtatorul virusului HIV de doua saptamani, si este convins ca l-a infectat, inainte sa afle ca este purtator, pe partenerul sau, un elev de 18 ani.

Asta vreau sa se stie, ca nu am facut-o deliberat. Nu am stiut ca am HIV cand eram impreuna cu baiatul asta. Este un baiat de 18 ani, din liceul “Lazar Edeleanu” din Navodari. Am avut o relatie de 4 luni cu el si am incheiat-o in luna martie..."

Aceasta este declaratia care cu siguranta ii va pune pe jar pe parinti si elevii din Navodari.

Si tot acest tanar de 30 de ani din Navodari tine sa atraga atentia ca tot Navodari-ul ar trebui sa-si faca analizele, si ca vrea in mod serios sa atraga atentia asupra acestui lucru, pentru a nu se raspandi virusul mai departe.

Si totusi daca stirea de pe www.cancan.ro este adevarata si nu este o facatura, care este numele bolnavului de SIDA din Navodari?
MAI POTI CITI