Biografia IVANA FARC imbogatita de participarea la Vocea Romaniei - "Ivana, you rock girl, bravo!"

Biografia tinerei Ivana Farc, este un scurt wiki al unei fete de numai 17 ani, care a reusit sa surprinda prin aparitia si evolutia ei la Vocea Romaniei.

Ivana Farc este o adolescenta care mereu a spus ca traieste prin muzica si prin dans.

Ivana Farc s-a nascut in data de 24 decembrie 1996. Ivana a  studiat Canto la Liceul de Arta, Are un frate mai mare, Madalin.

La varsta de 5 ani Ivana Farc s-a prezentat la un casting si a trecut proba cu brio. „La acea vreme locuiam în Alesd si am dat proba pentru o trupa locala. M-au pus sa dansez liber pe o melodie pop si mi-am amintit coregrafiile vazute la fratele meu”, a spus adolescenta din Oradea. Doi ani mai târziu, Ivana s-a mutat în Oradea si a avut sansa de a intra în cea mai cunoscuta trupa de dans modern, Future M&Q ,

Pe Ivana Farc ati putut sa o vedeti si ca actrita in filmele: Scoala de vara (2013) si Vara asta (2012)

biogarfie ivana farc oradeanca de la vocea romaniei
Ivana Farc Facebook
Visul Ivanei Farc este sa aiba o cariera ca solista. Vrea sa urmeze Facultatea de Muzica, sectia Canto -Muzica usoara. Spune ca dansul ii este util pentru ca un artist trebuie sa fie complex, asa ca o sa faca antrenamente în continuare.

In auditiile pe nevazute Ivana Farc i-a facut pe antrenori sa se distreze pe ritmuri de Raggamuffin, o frumoasa piesa cantata de Selah Sue.

Atunci in timp ce Marius Moga i-a spus ca are o atitudine de superstar, cea mai sincera declaratie a primit-o de la Tudor Chirila:"Ea transmite bucurie. Nu ne ramane decat sa ne batem ca chiorii pe ea".

Dupa ce a gandit bine toate vorbele spuse de antrenori, Ivana Farc a ales sa mearga mai departe alaturi de Tudor Chirila.
Acum, in prima editie Live a show-ului Vocea Romaniei, dupa o evolutie impresionanta mai ales prin forta de care a dat dovada în interpretarea piesei "Supermassive Black Hole", de la Muse, Ivana Farc a reusit, sa cucereasca nu doar juriul de la "Vocea României", ci si publicul.

"Ivana, you rock girl, bravo!", i-a spus la final Loredana Groza, în timp ce Smiley a subliniat forta interpretei, care se ascunde într-o fata in varsta de 17 ani care pare "draguta si firava".

"A fost un moment excelent pe care l-ai executat întocmai si trebuie sa-ti multumesc, iarasi îti multumesc", a spus, între altele, antrenorul oradencei, Tudor Chirila.
ivana farc wiki vocea romaniei
Biografia Ivana Farc CV-ul unei fete talentate din Oradea
Iar surpriza a fost,  cand la final, Pavel Bartos a anuntat ca ea este preferata publicului, oradeanca a sarit în sus de bucurie, astfel ca, din echipa lui Chirila, Ivana Farc a pasit în urmatoarea etapa a concursului de talente, Vocea Romaniei, alaturi de Andrea Avarvari, care a fost salvata de antrenor.
MAI POTI CITI