Biografia BIANCA LINTA,o romanca DJ in New York: Asculta Versuri "Divided SKY"

DIVIDED SKY, o piesa care ne-a placut. Mai ales cand am aflat ca este cantata de o romanca, Bianca Linta.

O DJ-ita din Resita care a reusit sa aiba succes dincolo de ocean.

Biografia de DJ a Biancai Linta a inceput in anul 2010.

Insa aventura internationala a tinerii romance a inceput la varsta de 17 ani, atunci cand Bianca Linta a parasit orasul natal, Resita, si impreuna cu familia s-a mutat in SUA.

Dezamagita de conditiile din Romania, familia Biancai Linta a cautat fericirea si realizarea peste Ocean.

Bianca a terminat facultatea si a cochetat cu modeling-ul, dar adevarata menire si-a gasit-o la pupitrul de DJ, punand muzica la petreceri, concerte, cluburi si evenimente in aer liber.

wiki bianca linda biografia unui dj in ny
Versuri "Divided SKY" - Bianca Linta
Bianca Linta a inceput sa mixeze absolut intamplator in anul 2010 cand s-a trezit la platane intr-un club de peste ocean.

Bianca Linta s-a remarcat in muzica internationala mai ales datorita energiei pe care o emana in timpul sesiunilor de mixaj.

Astfel, romanca Bianca Linta a ajuns si in vizorul celor mai importante case de discuri, dar a ales ca drumul ei international sa porneasca din Romania.

Contractul semnat cu Universal Music Romania ii ofera Biancai Linta o baza solida in industria muzicala romaneasca si ii pastreaza deschise usile industriei internationale.


Asculta Versuri "Divided SKY" - Bianca Linta

Muzica si Versuri "Divided Sky": Bianca Linta, Ilton Kosta.

Orchestratie: Manuel Riva (membru Deepcentral)

Despre debutul sau muzical "Divided Sky", Bianca a declarat: “Piesa vorbeste despre generatia schimbarii, de generatia care este mai puternica acum ca este unita, despre lucrurile care sunt mai mari decat eu, tu, el, ea! Sunt mandra ca sunt romanca si ma bucur sa ma intorc acasa!
MAI POTI CITI