Urari SF DUMITRU mesaje Onomastice de La multi ani de SF Dumitru, SMS Sfantul Mare Mucenic DIMITRIE

Mesaje si urari onomastice de Sf DUMITRU - Mesaje La multi ani de SF Dumitru Sfântul Mare Mucenic DIMITRIE. Mesaje crestine Sfantul Dumitreu pentru colegi, prieteni si familie.

Sfantul Mare Mucenic Dumitru: TRADITII si OBICEIURI

In credinta populara, Sfantul Dumitru desfrunzeste codrul si usuca toate plantele.

Exista credinta ca in aceasta zi, caldura intra in pamant si gerul incepe a-si arata coltii.

In Ajunul sarbatorii Sfantului Dimitrie, se aprind focuri, peste care sar copii pentru a fi sanatosi tot anul.

Focul are menirea de a alunga fiarele si de a incalzi mortii.

Dupa ce focul este stins, taranii arunca un carbune in gradina, ca aceasta sa primeasca putere de a rodi.
Mesaje URARI SMS-URI de SFANTUL DUMITRU

Deoarece cu prilejul acestei zile onomastice, romanii cauta mesaje de Sfantu Dumitru, urari Sf Dumitru, felicitari de Sf Dumitru, mesaje frumoase de Sf Dumitru si nu in ultimul rand SMS Sf Dumitru, iata o scurta selectie de urari onomastice care va poate fi extrem de utila.

Sms-uri de Sfantul Dumitru Felicitari cu ocazia onomasticii! Mesaje si urari de Sf. Dumitru

1. La multi ani Dumitru si abia astept ca sa sarbatorim aceasta frumoasa zi.

2. La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, bucurii sa-ti daruiasca si nimic sa nu-ti lipseasca! La multi ani Dumitru!

3. Apropiidu-se o mare zi de sarbatoare, Sfantul Dumitru si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci. La multi ani!

4. Draga Dumitru,pe ultima suta de metrii vreau sa-ti spun la multi ani!

5. Sper sa fiu primul care îti spune la multi ani de aceasta zi deosebita în care se sarbatoreste ziua Sfântului Dumitru.

6. Onomastica plina de voie buna. La multi ani Dumitru!

7. Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi.

8. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari! La multi ani!

9. Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit, iubit si bucuros. La multi ani, Dumitru!

10. Sfantul Dumitru sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi.

11, Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!
MAI POTI CITI