Biografia Betty Stroe "fata frumusica" de la etnic care canta Culori - versuri noi si o aparitie de senzatie in noul videoclip

Asculta versurile melodiei CULORI cantata de BETTY STROE, fosta componenta a trupei ETNIC.

Inainte de a va spune cateva cuvinte despre noua piesa, Culori, interpretata de Betty Stroe, iata pe scurt biografia artistei.

Scurt Wiki Betty Stroe

Betty Stroe s-a nascut la 17 ianuarie 1986 in Bucuresti.

A debutat in viata artistica la varsta de 4 ani la Palatul National al Copiilor, ulterior solista grupului “Allegretto” si a Ansamblului “Romanasul”.

Betty a studiat naiul sub indrumarea lui Cornel Pana.
biografie betty stroe versuri culori
Versuri CULORI - BETTY STROE

Alaturi de Grupul “ Allegretto” si de Ansamblul “Romanasul” Betty a strabatut foarte multe tari , participand la diferite festivaluri si concursuri muzicale, unde a obtinut de cele mai multe ori premiul intii.

Betty Stroe a urmat atat o cariera muzicala de grup cat si ca solista vocala independenta, detinand in repertoriul propriu atat preluari din diferite genuri muzicale  ( pop, dance, house, etno, muzica populara si de petrecere), cat si piese originale scrise de compozitorul Dragos Docan : “Hora Ielelor”, “Colind”, “Mireasa Mireasa” (cu trupa NoizBand).

In anul 1994 a participat la Festivalul de la Valcea unde a obtinut premiul I la sectiunea interpretare.
Au urmat alte festivaluri si turnee in tari ca Ungaria, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Albania, Turcia, China, America, Germania, Cipru, Israel.

Prima aparitie televizata a fost la TVR in cadrul emisiunii Tip-Top Minitop care la momentul acela era prezentata de regretatul Ioan Luchian Mihalea.

A interpretat o melodie din folclor – “ Mi-o zis mama ca mi-o da”, si a obtinut locul I.

In perioada 2001 – 2007 a fost solista trupei Etnic unde a dat viata unor piese precum: “Sunt o fata frumusica”, “Zorilor”, “Venin”, “Blestem”.

In prezent, Betty Stroe se afla sub managementul Attitude Music, în plina desfa?urare a carierei solo.

La inceputul anului, invitata în emisiunea Ioana Night Show de la GIGA TV, prezentata de Ioana Popescu, Betty a recunoscut în premiera ca se va casatori în vara lui 2014 cu Zsolt Kapros, barbatul care a tinut-o departe de scandalurile cu Radu Baron, fostul ei iubit si impresar.


Asculta Versuri CULORI - BETTY STROE

Acum Betty Stroe revine în forta pe piata muzicala din România cu videoclipul "Culori", cu un nou sound si un nou look, extrem de sexy.

Pentru filmarile videoclipului, Betty a îndurat frigul la peste 2000 de metri altitudine, pe Transfagarasan, unde a realizat si un pictorial foto incendiar.

Pe langa noul sound actual al piesei „Culori”, Betty Stroe va face cu siguranta senzatie si cu un nou look.

Artista s-a facut blonda si a adoptat si un nou stil vestimentar ce îi pune în evidenta silueta fara cusur.


Comentariile sunt inchise