WIKI Nelli Tcaciuc: Ziarul de Garda scormoneste in biografia lui Nelli Tcaciuc

Totul a plecat de la articolele publicate in Ziarul de Garda din Republica Moldova.

Ziaristii au gasit pe un site de socializare, niste poze.

Poze in care Nelli Tcaciuc apare în mai multe ipostaze alaturi de IPS Vladimir.

În una din ele, cel mai probabil facuta la ziua de nastere, mitropolitul o felicita pe Nelli Tcaciuc, oferindu-i un cadou.

Într-o alta poza, de grup, cei Mitropolitul si Nelli Tcaciuc apar unul lânga altul.

Cine este Nelli Tcaciuc? 

Nelli Tcaciuc si mitropolitul Vladimir au fost si într-o vacanta împreuna, în 2012, în Turcia, regiunea Kemer, fiind cazati împreuna cu alte câteva persoane într-un hotel de cinci stele.

biografie Nelli Tcaciuc Blonda Mitropolitului
sursa: www.antena3.ro/externe/diaspora/scandal-urias-in-republica-moldova-dupa-publicarea-acestor-imagini-cu-ce-blonda-se-afla-266960.html
Intr-o album postat de Nelli Tcaciuc îl putem observa pe Mitropolitul Vladimir în ipostaze mai putin obisnuite, fara sutana, îmbracat lejer, pentru plaja.

Nelli Tcaciuc, conform informatiilor de la Cadastru, mai detine doua apartamente în Chisinau, unul pe str. Drumul Viilor, de 52 m.p. si altul pe str. Dokuceaev, de 112 m.p.

Conform acelorasi informatii, Nelli Tcaciuc detine si câteva spatii  într-un bloc de pe sos. Balcani 4/4.

Anume la aceasta adresa se afla si firma de paza Alfa-Nord, fondata, cel putin în acte, de catre Nelli Tcaciuc în octombrie 2013.

Interesant este faptul ca dupa publicarea mai multor materiale care arata relatia dubioasa dintre fata bisericeasca si blonda misterioasa, ziaristii ZDG spun ca au fost amenintati de un cetatean de origine cecena, care s-a prezentat a fi sotul doamnei Nelli Tcaciuc.

Destul de greu de crezut.

Mai ales ca oricine stie ca un ziarist este mereu pregatit "sa te inregistreze".