WIKI MONDEN: DORU TINCA SI Ellie White se despart - zvonuri neconfirmate si o biografie scurta

Ziarul CLICK scrie ca  Ellie White (30 de ani) si iubitul ei Doru Tinca (35 de ani), au din nou probleme sentimentale.

Doru Tinca si Ellie White se iubesc de aproape sapte ani, dar au avut o relatie presarata cu certuri si despartiri.

In ultimii trei ani problemele din cuplul Doru Tinca si Ellie White  au fost parca din ce în ce mai grave.

Astfel, din anul 2012 pâna în prezent, Ellie White si iubitul si managerul ei Doru Tinca au amânant nunta de trei ori.

Iar daca ar fi sa dam crezare stirii din Ziarul CLICK, acum cununia nu mai pare sa fie în planurile lor, desi cei doi au împreuna un copil superb, Mihaita.
wiki ellie white elena baltag

Ellie White s-a ocupat singura de Mihaita si se pare ca artistei ii este foarte greu, pentru ca bunicii nu se pot ocupa de baietel.

Intregul cancan monden se pare ca s-ar fi produs din cauza "de Alexandra Stan".

Ellie White ar fi foarte geloasa de cand Doru Tinca e din ce în ce mai apropiat de Alexandra Stan, cu care a calatorit foarte mult în ultima vreme, în turneu mondial al artistei.

Scurta Biografie ELLIE WHITE

Elena Baltagan (nascuta in data de 28 februarie 1984, Buzau), cunoscuta mai mult dupa numele de scena Ellie White, este o cântareata româna de muzica dance si house.

Cariera ei muzicala a început în 2003, moment în care a fost solicitata sa colaboreze cu baietii de la  DJ Project (Gino Manzotti si Dj Max),  devenind solista proiectului.

La finalul anului 2009, Ellie White întrerupe colaborarea cu DJ Project ca urmare a dorintei acesteia de a urma o cariera solo.

Primul hits Ellie White, „Nu te mai caut” a fost pe mai multe saptamani pe locul 1 ca si difuzari in primavara 2011 si in top 3 la cele mai mari radiouri nationale.

wiki ellie white doru tinca divort

Ellie White a reusit sa obtina un loc 3 in topul difuzarilor din primavara 2011 si a adus artistei mai multe premii.

Urmatorul single semnat Elena Baltagan  din 2011, „ Power of Love” , a reusit o ascensiune fulminanta în topurile muzicale românesti si marcheaza debutul artistei pe plan international, piesa fiind deja licentiata în mai multe tari europene, aducandu-i artistei si primele concerte internationale.

Ellie White este unul din cei mai activi artisti din punct de vedere social, implicându-se cu tot sufletul în solutionarea cazurilor copiilor bolnavi sau a animalelor abandonate sau abuzate.

Elena Baltag a fost printre primii sustinatori ai proiectului Casa Sperantei.