NUNTA Nick Radoi si Madalina Apostol - In Biografia Madalina Apostol va scrie: sotie Nick Radoi

Cei de la Ziarul Click scriu ca Madalina Apostol va deveni in curand doamna Radoi.

Pe ce se bazeaza cei de la Click cand afirma ca biografia Madalinei Radoi se va schimba in mod radical?

Adica Nick Radoi se va casatori cu Madalina Apostol?

Ei bine pe faptul ca dupa ce a convins-o ca are intentii serioase si i-a pus inelul de logodna pe deget, Nick Radoi (in varsta 51 de ani) a chemat-o pe Madalina Apostol ( varsta 29 de ani) în Mexic, ca sa-i prezinte zestrea.

Omul de afaceri i-a dat intalnire brunetei Madalina Apostol  în Puerto Vallarta, un colt de rai din Mexic, acolo unde milionarul de origine romana detine o vila de cinci stele, si unde cuplul va petrece o vacanta romantica.
wiki nunta madalina apostol nick radoi blog vedete

Sursele din apropierea celor doi afirma ca oficializarea relatiei este doar o chestiune de timp.

Nunta dintre Nick Radoi si Madalina Apostol este anuntata drept evenimentul anului 2015.

Si daca tinem seama si de recenta declaratie publica a Madalinei Apostol facuta pentru Antena Stars: "Ma cucereste mereu prin felul lui de a fi. Ma protejeaza si ma respecta, iar asta este cel mai important. El (Nick Radoi n.r.) are intentii serioase pentru ca si eu am intentii serioase", atunci cu siguranta ca lucrurile sunt destul de serioase.

Si de asemenea Nick Radoi a venit în august 2014 în Romania de dragul iubitei sale, Madalina Apostol.

Milionarul si-a rasfatat iubita ca pe o printesa: i-a organizat o superpetrecere de ziua ei, la mare, i-a facut cadouri scumpe si a facut-o proprietara pe un un apartament de 100.000 de euro într-un complex rezidential din Capitala.

Madalina Apostol a ajuns in atentia presei tabloide atunci cand afacerista i-a oferit cazare Monicai Gabor Columbeanu si fiicei sale dupa scandalul cu Irinel Columbeanu.