Daniel Neacsu aka Dan Cioara a fost arestat. Sotul lui Beatrice Tican din nou in arest din cauze de poze indecente

Daniel Neacsu aka Dan Cioara, un cunoscut apropiat al gruparii Sportivilor si al celebrului Frank Colin, a fost retinut aseara, pentru ca isi santaja sotia, pe modelul Beatrice Tican, cu fotografii in care aceasta aparea in ipostaze indecente. 

Totul a plecat de la o sesizare depusa de modelul Beatrice Tican înca din data de 13 august 2014, când aceasta a sustinut ca sotul ei, Daniel Neacsu, in varsta de 40 de ani, prin amenintare cu acte de violenta, incearca sa o constranga sa revina la domiciliul conjugal, pe care il parasise, din cauza acelorasi violente.

La aceeasi data, politistii au primit o noua sesizare, de la o alta tanara, tot în vârsta de 21 de ani, cu privire la acelasi barbat, care ar fi amenintat-o, în scopul de a o determina sa dezvaluie adresa la care se afla sotia acestuia, se arata într-un comunicat al Politiei.

Insa problemele lui Daniel Neacsu cu legea nu sunt noi.

In 2006, Daniel Neacsu a fost arestat alaturi de "gruparea sportivilor", intr-un dosar care a facut multa valva la acea vreme.
wiki dan cioara si beatrice tican
Dan Cioara biografia mondena a sotului lui Beatrice Tican
Principala acuzatie care i se aducea lui Neacsu era complicitatea la santaj, care i-a adus si o condamnare. Dan Cioara a facut cinci luni de inchisoare.

De atunci au trecut cativa ani si Dan Cioara a reusit sa se tina departe de probleme. 

Sotul lui Beatrice Tican a mai dat cu subsemnatul la politie si in 2013, fiind acuzat ca a agresat o femeie în timp ce se afla la cumparaturi.

Dan Cioara a fost audiat in calitate de martor si in dosarul traficantului de droguri Frank Colin, intrucat el detine o agentie de turism prin intermediul careia traficantul a cumparat nenumarate bilete de avion, catre diferite destinatii.

Atunci Dan Cioara a marturisit ca sotii Colin au cumparat cele mai multe bilete catre Franta, dar ca acest lucru nu ar trebui sa trezeasca suspiciuni, deoarece Frank Colin este cetatean francez.